Întrebare fară răspuns

eroare router huawei b818

am luat de pe amazon uk routerul huawei b818_263, l_am conectat la orange net fix 16 si imi da eroare cand accesez browserul. stie cineva ce trebuie sa fac?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ai făcut setările corespunzătoare?
Ai scos parola la sim-ul de date înainte? Acest lucru se face introducând sim-ul într-un telefon mobil. Apoi trebuie configurat corespunzător acel ruter și dacă nu vede benzile (frecvențele) din România, nu îți va merge.
Trebuie să îl configurezi cu setările corespunzătoare, dacă reușești să intri în interfață:
Apn: net
Nume conexiune: Orange internet.
Repet: nu știu dacă va merge, dar încearcă și tu toate variantele.

Succes!

@baby: Ai manual pentru a facilita instalarea si configurarea routerului? SIM-ul este montat in pozitia corespunzatoare? Accesand routerul poti avea acces la meniu de configurare?
Acces la meniu de configurare TREBUIE sa ai chiar si fara SIM. Revino cu detalii despre situatia routerului si a configurarii lui. Pana la functionare, configurarea trebuie sa fie ok.
Vezi LEDul de jos (primul de jos in sus) ce culoare are: rosu = neconectat

am facut setarile corespunzatoare, imi apare orange internet, APN net. Cand vreau sa accesez browserul imi apare ,,m.orange.ro/netfixerrorstatus=5, pagina nu functioneaza momentan,,.

Cred că trebuie să suni la 300 și să ceri ajutor de la Serviciul Tehnic. De obicei, ei reușesc să rezolve cel mai bine problemele.

Pai daca trebuie o resetare de zona, bineinteles ca trebuie sunat la 300, aceasta resetare doar prin cei de la Suport Tehnic putand a se realiza.

Am sunat la 300, au spus ca mi au facut o resetare de zona dar persista aceiasi problema. Routerul meu are aceiasi interfata grafica ca b311, la b311 imi apare orange internet(default) net, auto; la al meu apare doar orange internet(default) net, asta e singura diferenta. Pacat ca b818 este un router de cat. 19, am dat comanda la Orange de b535, care este de cat. 7

Salut @baby,

Nu ar trebui sa iti comanzi un nou router, cel pe care il aveai sigur este functional.
Pentru Internetul FIX 4G de la Orange daca utilizezi pachetul Home Pack 16(noul net fix 16) foloseste APN de tip "net-fix". Daca utilizezi alt tip de abonament Home Pack, la APN trebuie sa scrii doar "net".

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!