anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Server SIP router Huawei EchoLife HG8247U

observator
Junior entuziast
Salut,
Detin un abonament de Internet FTTH 1000, prin infrastructura Telekom, cu router HuaweI Echolife HG8247U.
Acest model de router are optiunea de configurare setari SIP pentru setare conexiuni telefonice de tip VOIP.
Doresc sa stiu daca Orange Romania permite clientilor sa foloseasca SIP cu orice servere doresc ei? Cu alte cuvinte, daca exista vreo limitare in privinta setarilor SIP sau pot sa configurez orice server SIP doresc?
Intreb intrucat doresc sa setez un serviciu VOIP prin intermediul acestui router.
Multumesc anticipat pentru raspuns,
1 Soluţie acceptată‚

Am verificat impreuna cu colegii din departamentul tehnic si, din pacate, nu ai posibilitatea sa folosesti alt server SIP, ci doar pe cel Orange.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
@observator, mulțumim mult pentru întrebare! Ne vom interesa la colegii noștri de la departamentul tehnic și vom reveni cu un răspuns.

Salut! In situatia in care doresti sa utilizezi alt server SIP (nu cel al Orange), acest lucru nu este posibil. Astfel, nu poti face nicio setare pe SIP pentru VOIP, dar ne poti spune noua ce fel de setari doresti (de exemplu: call waiting, call hold, unique number, etc.) pentru a te ajuta punctual.

observator
Junior entuziast
Salut, doream sa setez un server SIP al unui furnizor de servicii VOIP (Click Phone), iar apoi sa conectez la router un telefon clasic dect si sa pot receptiona si efectua apeluri folosind furnizorul de VOIP.

Am verificat impreuna cu colegii din departamentul tehnic si, din pacate, nu ai posibilitatea sa folosesti alt server SIP, ci doar pe cel Orange.