Întrebare fară răspuns

Vid2Player aka Inteligenta Artificiala in tenis sau un meci Federer vs Federer

Cercetătorii de la Universitatea Stanford au dezvoltat un algoritm AI numit Vid2Player, care poate genera meciuri de tenis automat, folosind materiale video din meciurile precedente ale jucătorilor. Sistemul este destul de inteligent pentru a putea învăța și folosi strategiile și stilurile de joc ale sportivilor pe care îi „studiază”. De asemenea, dispune de un sistem inteligent de manipulare video, care face tranziția de la o stare la alta a jucătorului greu de observat.

 

 

De exemplu, poți face meciuri în oglindă, în care Federer joacă împotriva lui Federer, sau meciuri mixte între sportivi de genuri diferite. De altfel, tot sistemul este dinamic, deci poți interveni oricând pentru a controla unde va trimite jucătorul virtual mingea la următoarea lovitură.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/inteligenta-artificiala/cum-...

 

Cred ca intr-un viitor nu foarte indepartat Inteligenta Artificiala va rescrie modul in care vor fi gandite si implementate jocurile video.

 

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mie mi-ar plăcea sa vad un meci între veterani.. Năstase și Țiriac..
Daca nu cumva, intr-un viitor, mai mult sau mai puțin îndepărtat, IA n-o sa preia conducerea, ca intr-un SF.. ca au fost înțeligenti cei care au creat-o, dar, nu suntem toți la un asemenea nivel..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!