Întrebare cu răspuns(uri)

De ce acte am nevoie pentru un abonament nou?

Buna ziua! Pentru un abonament (smart plus 20, de ex.) de ce am nevoie (ca si acte) si daca trebuie sa garantezi cu ceva (acte de proprietate )?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Este nevoie doar de buletin și o factură de utilități recentă, de la aceeași adresă pe care o ai și în buletin.

Acte de proprietate nu se mai cer de foarte mulți ani.

 

In privința garanției, daca ai datorii, numai consultanții Orange te pot lamuri asupra unei sume de achitat în avans, pentru ca nu este o informație standard s-o poti gasi undeva pe site si este posibil, in functie de situație, dacă esti in baza de date a datornicilor, sa fii și refuzat.

 

Mai multe detalii aici https://www.orange.ro/help/ce-acte-sunt-necesare-pentru-a-ncheia-un-abonament-nou-la-orange-162

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (5)

Da (27)

84%

27 membri au votat cu DA

5 membri au votat cu NU

84% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Eu am facut portare, e adevărat .La Orange .
La Digi a fost abonament nou dar acolo nu am fost nicăieri nici o clipă si am lucrat doar prin e mail cu bunii noștri prieteni catalin si digi helper de pe Softpedia .
Toate au venit prin curier si prin echipa de montare instalare .
Inclusiv celebrul card C+ a venit prin curier a doua zi .
Doar la Orange am fost in persoana pentru ca online dura 7zile, cam cat mi-ar lua mie la anii mei sa sap un sant de la Lugoj la Faget .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Un lucru știu clar: dacă ți-e frică de ”bau-bau” (tunuri), atunci poți cere și extrase de cont, bilanțuri, garanții bancare.... și ce folos? Este aberant.
O singura observație: Această ”politică” a se aplica celor cu ”domiciliul stabil în CI”. Adică dacă tu vrei abonament pe o adresă de flotant.... ar trebui o dovadă că mai locuiești acolo și ai acces pe la acea adresă. Se cunosc cazuri cu mii de locuitori la aceiași adresă de .... garsonieră. :)
Sau iarăși, revin: Dacă nu se acordă facilități, reduceri, telefoane ci doar ”un simplu SIM”.... chiar nu văd o problemă în utilizarea ca singur document de prezentat: cartea de identitate. La 15 zile de neplată... SIM blocat.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

@Vio73: Stii cumva de ce "yoxo nu este atat de restrictiv"? Ca doar nu o fi motivul ca nu ar fi abonament.... Ca am inteles ca ar trebui deja sa ai numar Orange si alte acelea.... Sau gresesc?
Si nu cred ca Orange e mai cu mofturi la documente de cat ar fi altii, pentru simplul motiv ca cerinta documentelor minim necesare ar trebui sa fie una universala, nu de bucatarie interna.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Eu am înțeles din postările unor colegi că se cere încărcată o poză cu C.I., dar nu știu detalii dacă e vorba de abonații noi sau de alții. Și eu m-am abonat la Digi trimițând doar o poză a C.I., prin wathapp, la un agent de vânzări. Poate depinde și de conjunctură, nu știu ce să zic.

:) Este atat de interesanta aceasta politica a "abonamentelor". Poti si conturi bancare sa deschizi cu o poza de CI, iar abonament ba? Stiu ca acum este astfel formulata "politica" oficiala, dar sa nu exageram. Personal unde se exagereaza (indiferent cum ii cheama pe unul din cei 4 mai mari....).... eu ii fac cu mana din mers.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!