Întrebare cu răspuns(uri)

De ce acte am nevoie pentru un abonament nou?

Buna ziua! Pentru un abonament (smart plus 20, de ex.) de ce am nevoie (ca si acte) si daca trebuie sa garantezi cu ceva (acte de proprietate )?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Este nevoie doar de buletin și o factură de utilități recentă, de la aceeași adresă pe care o ai și în buletin.

Acte de proprietate nu se mai cer de foarte mulți ani.

 

In privința garanției, daca ai datorii, numai consultanții Orange te pot lamuri asupra unei sume de achitat în avans, pentru ca nu este o informație standard s-o poti gasi undeva pe site si este posibil, in functie de situație, dacă esti in baza de date a datornicilor, sa fii și refuzat.

 

Mai multe detalii aici https://www.orange.ro/help/ce-acte-sunt-necesare-pentru-a-ncheia-un-abonament-nou-la-orange-162

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (4)

Da (19)

83%

19 membri au votat cu DA

4 membri au votat cu NU

83% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

@TCristYT: Asa cum ti-a scris Vio73, nu este nevoie decat de actul de identitate. Probabil (dar nu obligatoriu) sa-ti ceara o factura de utilitati (curent, gaz, apa), dar daca mai ai vreun abonament la Orange, nu va mai fi nevoie de nimic, exceptand actul de identitate.
Bafta si revino in Comunitate la acest topic cu noutati despre decizia luata si abonamentul ales.

Numai să nu ai datorii pe la alții, că altfel nu se știe. Adică îți pot cere ceva garanții suplimentare la abonare.

Nu, îți pot percepe doar ceva sume de bani. Depinde și de ce sume datorezi altora. Cel mai bine te vor informa ei. Dar încearcă și vezi acolo cum stă treaba, pentru că ei sunt în măsură să îți dea detalii. Succes!

Este nevoie doar de buletin și o factură de utilități recentă, de la aceeași adresă pe care o ai și în buletin.

Acte de proprietate nu se mai cer de foarte mulți ani.

 

In privința garanției, daca ai datorii, numai consultanții Orange te pot lamuri asupra unei sume de achitat în avans, pentru ca nu este o informație standard s-o poti gasi undeva pe site si este posibil, in functie de situație, dacă esti in baza de date a datornicilor, sa fii și refuzat.

 

Mai multe detalii aici https://www.orange.ro/help/ce-acte-sunt-necesare-pentru-a-ncheia-un-abonament-nou-la-orange-162

Nu, nu iti cer de la aceași adresa din buletin, carte de identitate de fapt, buletine nu mai există de mult .
Eu cand le am spus pa anul trecut magentistilor germano greco romani am dat pe WhatsApp fetei ultima factura din telefon, si cartea de identitate .
Nici la telepom nici la orange nu a contat unde locuiesc in fapt, de altfel nici la Gigi .
Tot anul trecut in august .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

De parca ar conta ca locuuesti in Bucuresti si prezinti o factura de utilitati din alta localitate.... Importanta este CI-ul. De altfel, abonament se poate face si online si nu iti cere facturi de utilitati, ci doar scan de buletin.

Eu am portat o ruda anul trecut și mi-au cerut CI, ca sa nu mai spun buletin :), și factura de la Vodafone.. aici nu spune nimic de portare, spune abonament nou, deci nu stim, unde are cel care a întrebat, abonament, din acest motiv am spus o factura de utilități..
Poate s-a renunțat recent la un al doilea document.. Daca este abonat Orange nu se cere o alta factura, dar, daca era abonat Orange, ma gandesc ca ar fi știut ce se cere pentru un abonament nou..
Daca revine @inițiatorul cu rezultatul, o sa aflam și noi ce i-a cerut..

@Jay: portarea e cu conditiile ei. Trebuie transmise datele care fac referire la abonatul portat. Dar abonamentul nou te asteapta cu bratele deschise, doar identitate sa ai, carte de identitate. :)) De exemplu eu, cu un prepay obtinut fara CI pot obtine oricand trecerea pe abonament doar pe baza de CI. Deci factura de utilitati....ba.

@Flo, poate să fie așa, in cazul tău, pentru că au un istoric în ce te privește, ca și client Orange, tu ai avut abonament mulți ani, dacă am reținut bine..
Dacă nu se mai cere nimănui altceva, în afara de CI, eu nu ma supăr.. ca nah, fiecare companie își face propria politică..

@Jay: Iei un prepay sau yoxo doar cu CI si ulterior poti trece fara probleme la abonament cu acel numar. Simplu. Sau portezi un numar doar cu CI, fara alte documente si justificari. De ce sa complicam ceva ce poate fi simplu?

Eu am facut portare, e adevărat .La Orange .
La Digi a fost abonament nou dar acolo nu am fost nicăieri nici o clipă si am lucrat doar prin e mail cu bunii noștri prieteni catalin si digi helper de pe Softpedia .
Toate au venit prin curier si prin echipa de montare instalare .
Inclusiv celebrul card C+ a venit prin curier a doua zi .
Doar la Orange am fost in persoana pentru ca online dura 7zile, cam cat mi-ar lua mie la anii mei sa sap un sant de la Lugoj la Faget .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Un lucru știu clar: dacă ți-e frică de ”bau-bau” (tunuri), atunci poți cere și extrase de cont, bilanțuri, garanții bancare.... și ce folos? Este aberant.
O singura observație: Această ”politică” a se aplica celor cu ”domiciliul stabil în CI”. Adică dacă tu vrei abonament pe o adresă de flotant.... ar trebui o dovadă că mai locuiești acolo și ai acces pe la acea adresă. Se cunosc cazuri cu mii de locuitori la aceiași adresă de .... garsonieră. :)
Sau iarăși, revin: Dacă nu se acordă facilități, reduceri, telefoane ci doar ”un simplu SIM”.... chiar nu văd o problemă în utilizarea ca singur document de prezentat: cartea de identitate. La 15 zile de neplată... SIM blocat.

@Vio73: Stii cumva de ce "yoxo nu este atat de restrictiv"? Ca doar nu o fi motivul ca nu ar fi abonament.... Ca am inteles ca ar trebui deja sa ai numar Orange si alte acelea.... Sau gresesc?
Si nu cred ca Orange e mai cu mofturi la documente de cat ar fi altii, pentru simplul motiv ca cerinta documentelor minim necesare ar trebui sa fie una universala, nu de bucatarie interna.

Eu am înțeles din postările unor colegi că se cere încărcată o poză cu C.I., dar nu știu detalii dacă e vorba de abonații noi sau de alții. Și eu m-am abonat la Digi trimițând doar o poză a C.I., prin wathapp, la un agent de vânzări. Poate depinde și de conjunctură, nu știu ce să zic.

:) Este atat de interesanta aceasta politica a "abonamentelor". Poti si conturi bancare sa deschizi cu o poza de CI, iar abonament ba? Stiu ca acum este astfel formulata "politica" oficiala, dar sa nu exageram. Personal unde se exagereaza (indiferent cum ii cheama pe unul din cei 4 mai mari....).... eu ii fac cu mana din mers.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!