anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Jocuri video: singur sau cu prietenii?

Jay
Campion certificat
Salut!
Nu știu cum este pentru voi, dar, pentru mine, un simplu candy crash poate face minuni, în sensul că-mi calmează nervii :)).
Nu am ajuns niciodată o împătimită a jocurilor, încât sa plătesc pentru a avea acces, dar, uneori îmi place să mă joc.. În general, am jucat jocuri pentru începători ☺.. adică, raliu, biliard, table, cărți.. singură sau cu un user desemnat de sistem..
Concluzia: imi plac mai mult jocurile in care nu este nevoie să ai un oponent.. că poate nu este mereu la îndemână, asa că merge și candy crash.. măcar mă distrage de la altele.. 🙂
Vouă ce fel de jocuri vă plac și, cum preferați sa jucați, singuri pentru clasament, sau, cu prietenii, ca nah, daca nu-i învingeți pe ei, atunci pe cine?..
7 Răspunsuri 7

Razvan
#StarMember
Mai demult am jucat în rețea Traian, din când în când mai mă joc FIFA, în rest nu prea mă mai atrag, deoarece consider că pierd deja prea mult cu alte activități pe net.

Ascary
Campion certificat
Multiplayers nici eu nu prea am jucat,la inceput fiindca nici reteaua nu prea m-a ajutat iar mai tarziu m-am obisnuit asa,insa e o expierenta placuta,incitanta sa joci in mai multi. Pana la urma e o chestie de gusturi si de abilitati. Singur te enervezi mai putin :))

FLo1
#StarMember
Eu as imparti aceasta experienta in alta categorie: consola /desktop / smartphone? Oricum, ca e una din cele trei, ca e single sau multiplayer, online sau offline, le-am testat pe toate. Dar cum timpul este necrutator cu prioritatile vietii, am renuntat incet la aproape fiecare din combinatiile de jocuri. Uneori imi mai amintesc de cate o aplicatie pe smartphone, dar restul sunt istorie. Viata este selectiva asa cum si noi suntem selectivi.

Anonim
Neaplicabil
Acum mulți ani jucam Need 4 Speed în rețea la un web cafe, ne adunam în jur de 7-10 băieți. Era "măcel", pur și simplu :) Acum joc cu juniorul meu câteodată dar nu mă pricep deloc la noile jocuri (Fortnite, etc.). De altfel nu mi-au plăcut niciodată cele gen "shooter". Am fost și sunt fan al jocurilor sport (FIFA) și cele cu mașini (Need 4 Speed sau mai nou cele din seria Forza Horizon).

Miha_Z
#StarMember
Eu mereu am jucat singura NFS, diverse jocuri pe SEGA, Zuma, Candy Crash...

Vio73
#StarMember
FIFA am mai jucat și eu întrecut, dar în ultimii ani, nu prea am mai avut timp.

mihai_13
Maestru
singurul joc de pe telefon https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lochmann.viergewinntmultiplayer normal multiplayer un joc de logica pe care vil recomand - pe comp Battlefield tot online .