Întrebare fară răspuns

Jocuri video: singur sau cu prietenii?

Salut!
Nu știu cum este pentru voi, dar, pentru mine, un simplu candy crash poate face minuni, în sensul că-mi calmează nervii :)).
Nu am ajuns niciodată o împătimită a jocurilor, încât sa plătesc pentru a avea acces, dar, uneori îmi place să mă joc.. În general, am jucat jocuri pentru începători ☺.. adică, raliu, biliard, table, cărți.. singură sau cu un user desemnat de sistem..
Concluzia: imi plac mai mult jocurile in care nu este nevoie să ai un oponent.. că poate nu este mereu la îndemână, asa că merge și candy crash.. măcar mă distrage de la altele.. :)
Vouă ce fel de jocuri vă plac și, cum preferați sa jucați, singuri pentru clasament, sau, cu prietenii, ca nah, daca nu-i învingeți pe ei, atunci pe cine?..

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mai demult am jucat în rețea Traian, din când în când mai mă joc FIFA, în rest nu prea mă mai atrag, deoarece consider că pierd deja prea mult cu alte activități pe net.

Multiplayers nici eu nu prea am jucat,la inceput fiindca nici reteaua nu prea m-a ajutat iar mai tarziu m-am obisnuit asa,insa e o expierenta placuta,incitanta sa joci in mai multi. Pana la urma e o chestie de gusturi si de abilitati. Singur te enervezi mai putin :))

Eu as imparti aceasta experienta in alta categorie: consola /desktop / smartphone? Oricum, ca e una din cele trei, ca e single sau multiplayer, online sau offline, le-am testat pe toate. Dar cum timpul este necrutator cu prioritatile vietii, am renuntat incet la aproape fiecare din combinatiile de jocuri. Uneori imi mai amintesc de cate o aplicatie pe smartphone, dar restul sunt istorie. Viata este selectiva asa cum si noi suntem selectivi.

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Acum mulți ani jucam Need 4 Speed în rețea la un web cafe, ne adunam în jur de 7-10 băieți.
Era "măcel", pur și simplu :)
Acum joc cu juniorul meu câteodată dar nu mă pricep deloc la noile jocuri (Fortnite, etc.).
De altfel nu mi-au plăcut niciodată cele gen "shooter".
Am fost și sunt fan al jocurilor sport (FIFA) și cele cu mașini (Need 4 Speed sau mai nou cele din seria Forza Horizon).

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!