Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Pixelii blau grana vs pixelii albi, sau cat va mai bateți joc de noi?

Tot eu, aceeași problema. A reînceput Champions League, iar în seara aceasta avem un regal: Barcelona vs Bayern. Transmis în HD sau 4k pe toate rețelele TV din Ro. Dar toate.

In acest timp, minunatul Orange ne încântă cu o transmisie 576p, pe un Look Plus pe care nu se obosesc să-l preia macar in HD.

Mai puteți să vă bateți joc de noi in halul ăsta?

Răspunsuri

Ar putea și ei cu minim efort să retransmită în format HD Look-urile.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

De ce ar face asta? Agaricii sunt sub contract, plătesc facturile ca looserii. Pentru ce să se obosească ei? Banii oricum vin, reclamele de 2 lei cu romani fericiți funcționează, are balta pește.

Pentru ca il preiau doar in format analog, nu HD, la fel si alte programe care sunt HD le preiau asa. Dar cu siguranta lista HDurilor este completata de alte canale.

Ce? Taraf HD? CentoXCento? Nu au absolut nimic în plus față de UPC sau T.

Chiar și fata de amețiții de la RDS au grila mai slabă.

De râsul curcilor.

Încă incerc să îmi dau seama daca sunt doar incompetenți, sau și indolenți pe deasupra. Că de faptul că li se fâlfâie de abonați m-am lămurit.

@Chris_t: Eu le-am studiat doar grila, dar unii din comunitate care sunt abonati, ar putea sa te contrazica, indiferent ca vorbim de cablu sau DTH.Te inteleg ca offf-ul mai mare e cu lookhd-ul, dar fiecare din ei are minusurile lui, indiferent de numele lor.

După cum știi (sau nu), în cea mai mare parte, Orange cablu preia grila Telekom, deci transmisia nu e alor. Nu că ar fi o scuză, dar asta este realitatea. Pe cablul Orange (unde au fibra lor) sau pe satelit nu cred că se întâmplă acest lucru, cu toate că nu prea urmăresc aceste canale. Probabil că se vor schimba lucrurile după preluarea Telekom de către Orange.
Pe satelit sunt în format HD toate Look-urile!

@Chris_t Pe la inceputul anului tot tu aduceai in discutie aceste aspecte, pe topicul acesta https://comunitate.orange.ro/questions/2247970-classico-orange-2020 Astazi, la cca 6 luni distanta aveam fix aceeasi discutie si constatam faptul ca pe tanti Ludmila o cam doare fix in papucii de noapte.

Intrebarea de bun simt ar fi: Ce te retine sa schimbi operatorul? Doar cunosti expresia: Si-au batut joc de tie, sa le fie rusine. Si-au batut jos de tine si a 2-a oara, sa-ti fie rusine.

Sau macar investeste intr-un STB cu Android si vezi cam ce vrei tu si la o calitate a imaginii net superioare.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Cum a cam lipsit sportul la TV in perioada aceasta, i-am ignorat.

Acum am de ales daca sa le mai dau 22 lei pe lună pentru Orange TV Go Family HD, sa dau 35 lei pe lună celor de la RDS pentru servicii TV, sau sa aștept lansarea comercială a Vodafone TV.

Abonamentul Orange pe pachetul Love Mai are termen 1 an, daca renunț acum la ei mă rup cu taxe de instalare și alte alea.

Chris_t: Parerea mea.... analizeaza grila de programe, vezi ce posturi TV ai nevoie si unde le gasesti transmise la o calitate si tarif mai ok pentru tine. Degeaba sute de canale la care nu ma uit, degeaba HDuri la canale TV care nu ma intereseaza, degeaba alte servicii aditionale de care nu am nevoie. Iar pe de alta parte, cablu sau DTH?
Gaseste raspunsuri la aceste intrebari si vei stii ce sa alegi din cele 3 variante supuse analizei.
Spor si revino sa ne spui ce ai ales in final si de ce.

Merci, nu mă gândisem la asta. Am acces și la Orange TV Go pe telefon, dar nu mă lăsa să fac cast pe TV, o sa verific daca de pe Digi merge.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!