Întrebare fară răspuns

Utilizatorii Xiaomi pot transforma senzorul de amprentă într-o cameră video

Un utilizator Xiaomi a demonstrat cum să acceseze fluxul video din senzorul de amprentă digitală al telefonului.

 

Conform demonstrației publicate pe platforma Reddit, utilizatorul Xiaomi Mi 9T poate accesa fluxul de imagini de la senzorul de amprentă opțional, integrat pe afișajul digital de la Goodix, pe dispozitivul său, după instalarea în prealabil a aplicației Activity Launcher. Aplicația oferă utilizatorilor acces la funcții avansate (utilizate pentru debugging) din dispozitiv, dar și la meniuri de calibrare, teste din fabrică și alte demo-uri.

 

Utilizatorul Reddit specifică însă faptul că aplicația descărcată este una third-party și nu una preinstalată pe dispozitiv. Cu toate acestea, este îngrijorător faptul că o aplicație third-party poate accesa funcționalități ascunse ale telefonului atât de ușor.

 

În timp ce calitatea imaginii captate este scăzută, acest lucru ridică o serie de întrebări importante din perspectiva securității datelor utilizatorilor.

 

Sursa - https://www.androidauthority.com/xiaomi-fingerprint-senso...

 

Toti posesorii de telefoane Xioami cu senzor de amprenta, manuta sus!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Au crescut foarte mult și cei de la Xiaomi în ultima vreme și vin cu tot felul de inovații, iar prețurile sunt competitive. Probabil că odată cu problemele Huawei, mulți își vor îndrepta atenția și spre acest brand!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Aplicatia Activity Launcher oferă utilizatorilor acces la funcții avansate in sistemul de operare si cu ajutorul ei se poate hack-ui senzorul de amprenta "transofmandu-l" intro camera video.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!