Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Smart Tester - Testează Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G și Samsung Galaxy Watch3 LTE

Salut!

 

Tocmai a pornit o nouă campanie de testare, de data aceasta pentru două device-uri: Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G împreună cu Samsung Galaxy Watch3 LTE.

 

Ca să participați este nevoie să accesați campania Smart Tester până pe data de 24 august. Din pagina respectivă intrați în contul vostru My Orange.

Concursul se adresează doar clienților Orange cu abonament.

 

Mult succes tuturor!

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

M-am înscris și eu. Succes tuturor!

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

M-am înscris și eu, poate prind și eu un telefon de test.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Haios mai esti @Ascary. :))
Eu va urez succes tuturor si poate pe langa Ascary voi testa si eu ca sa fac comparatie cu Note 10+. ;).

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

programul este praf in ochi, de fapt nu se adreseaza abonatilor, telefoanele ajung pe mana testerilor consacrati, daca urmariti review-urile veti mai azu ca "am primit acest telefon prin programul Orange Tester", deci nimci un amarat de abonat nu pune mana sa testeze asa ceva.
Totodata nu exista nici un criteriu de selectie, mu prea apar publicati "castigatorii"
Eu va urez succes, chiar mi-as dori ca betatesterii sa fie doar membrii comunitatii, dar nu e pentru noi, din pacate

Eu am testat în 2019 telefonul Huawei P 30 pro și nu sunt angajat sau tester consacrat. Pur și simplu m-am înscris atunci și am fost sunat la un interval de timp. Prima dată am zis că e vreo țeapă și am spus că revin. După ce am primit și un email de confirmare cu termenii și condițiile, am fost convins că nu e nimic aiurea. Din păcate, nu am fost câștigător și la faza în care îmi rămânea mie telefonul. Dar măcar am trăit o experiență nemaiîntâlnită!

@bogapostu ai dreptate in unele privinte,dar nici nu pot da aceste flagshipuri la copii sau unora care nici nu stiu ce tin in mana. Sigur,nimeni nu va recunoaste ca sunt anumite criterii de selectie. Noi primim spre testare,Huawei-uri si alte bazaconii dar Un Samsung ultimul racnet,slabe sanse :)) Si apoi sunt si foarte putine telefoane pentru testare,10-15 si iti dai seama ca la cateva mii de abonati inscrisi cam care ar fi probabilitatea sa primesti un Ultra :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!