Întrebare cu răspuns(uri)

Am plătit din eroare, cu cardul, factura lunii trecute...

Din eroare am plătit încă o dată factura lunii iunie, fără să-mi dau seama că trebuia să plătesc factura lunii iulie! Plata efectuată din eroare este mai mare decât plata aferentă facturii pe luna iulie. Se face o regularizare a plăților sau mai plătesc o dată și pentru luna iulie?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Desigur, suma platita va fi alocata lunii iulie iar diferenta va ramane si se va compensa cu valoarea de pe august. Important sa nu fie pentru alt numar, nu alta luna. Poti verifica in MyOrange sau cu apel la 300 sau *100#..... statusul platilor si a sumelor de plata.

Stai fără griji, eu lună de lună las bani în plus, care mi se scad la factură următoare, deci nu va fi nicio problemă! Trebuie să îți apară diferența în My Orange, la status facturi, cu minus în față.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut!
Orice suma plătită pe un cont de client se scade din ce ai de plata.. eu nu înțeleg un lucru totusi.. daca factura era deja plătită, cum de iti mai aparea la facturi de plata.. Ca sa faci plata cu cardul, trebuie sa alegi ce platesti si, daca era deja plătită acea factura, trebuia sa-ti afiseze doar factura curenta..

@romancierul_1 Buna,altfel spus e plata in avans daca datele de identificare ca si abonat sunt corect si aferente contului tau.Cum iti spuneau si ceilalti colegi din comunitate,va fi plata in avans.O sa iti apara de ex -34 lei ca exmplificare iar in momentul/data facturarii o sa iti apara de plata diferenta.De asemenea pe desfasuratorul de convorbiri vei vedea suma platita in avans.O zi buna

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!