Întrebare fară răspuns

Instalare camera wifi

Cum pot sa instalez o camera wifi?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

@Lipoveanu:
1. Mai intai asigura-te că pe mobil ai instalată aplicatia recomandată pentru accesare si utilizare cameră.
2. După ce ai conectat la alimentarea cu tensiune de la rețea, continui cu conectarea la internet.
2.1. Pentru conectare directă a camerei prin wifi te folosești de funcția WPS (acel buton necesar a fi apăsat atât la cameră cât si la routerul wifi pentru ca cele 2 să se sicronizeze).
2.2. Dacă nu funcționează conectarea conform 2.1, atunci o conectezi local printr-un cablu în LAN-ul routerului, iar camera va fi conectată automat.
3. Pentru configurare, pornești aplicația de pe mobil, scanezi codul QR de pe cameră, confirmi datele de admin/pass aferente camerei si gata: camera este adăugată, iar dacă ai procedat corect este și conectată.
4. Selectezi camera și cu ea conectată prin lan configurezi wifi-ul pentru cameră, pentru funcționarea wifi.
Alte setări le execuți ulterior dacă ai nevoie.

@Lipoveanu lipoveanu: Revino cu un feedback dacă ai reușit să configurezi camera sau dacă ai nevoie de informații / detalii suplimentare.

Offff, camere la mana a 2-a.....
@lipoveanu: Vista cam 700 NU are cod QR, motiv pentru care pare că este acționată strict LOCAL, adică nu de la distanță. Instalarea se face utilizând butonul de WPS, iar după aceea poți utiliza aplicația celor de la VERA MOBILE (o găsești în magazin play pt android). Mai multe detalii, manual si detalii de montare găsești la acest link: https://www.homecontrols.com/Vera-VistaCam-700-Video-Camera .

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!