Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Xiaomi Mi TV Lux un televizor OLED cu ecran transparent

Primul produs de acest tip lansat la scară comercială, Mi TV Lux Transparent Edition pune ecranul OLED într-un panou din plexiglass complet transparent, renunțând la fundalul negru folosit cu televizoarele convenționale pentru obținerea efectului de imagine „plină”.

 

Intenționat pentru a reda doar anumite tipuri de conținut video, ecranul OLED adaugă transparență imaginilor afișate în mod normal pe fundal opac. Rezultatul este obținerea unui efect de realitate augmentată (AR), obiectele redate pe ecran părând să plutească în aer.

 

Potrivit Xiaomi, ecranul OLED funcționează cu rată de refresh la 120Hz și are numai 1 milisecundă timp de răspuns, imaginea redată folosind procesare pe 10 biți pentru fiecare canal de culoare având claritate de invidiat.

 

Intenționată mai degrabă pentru prezentări în spații publice, decât ca televizor pentru acasă, versiunea cu ecran transparent a televizorului Xiaomi Mi TV Lux vine echipată cu chipsetul MediaTek 9650, o soluție de nivel high-end ce include tehnologie MEMC de compensare a mișcării și procesare Dolby Armos.

 

Ecranul OLED vine încadrat cu o ramă ultra-îngustă și este fixat pe un suport de formă ovală.

 

Disponibil deocamdată doar în magazinele din China, televizorul Xiaomi Mi TV Lux Transparent Edition vine doar în variantă cu ecran de 55 inch și poate fi comandat pentru echivalentul a 7100 dolari.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/televizoare/televizor-cu-ecr...

 

Răspunsuri

Clar un produs de impact, îmi place cum arată și foarte bine punctat faptul că este potrivit pentru evenimente. Oricum prețul își spune cuvântul și nu este deloc accesibil pentru fi folosit ca TV acasă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!