Întrebare fară răspuns

Nu pot activa o opțiune de 10 euro SEE

Salut! Nu pot activa o opțiune de 10 euro SEE! Îmi spune ca nu am suficient credit! credit am suficient

Vali_8
Vali_8

Vali_8

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Vali_8
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
Dacă ai suficient credit și iti da acest mesaj și, daca nu exista posibilitatea sa fi consumat din credit pana sa incerci sa activezi opțiunea de 10€, numai serviciul clienți te poate lamuri, pentru ca iti poate verifica situația contului.. avand in vedere ca ești pe prepay, cel mai bine ar fi sa scrii pe chat...

@Vali: daca ai incarcat cu 10€, acestia sunt integral valabili pe cont? Cand ai verificat soldul contului ultima data? Verifica apeland 333 sau *100# ramura credit si valabilitate. Sau incarca direct cu optiune, e mai util si mai usor. Revino cu starea problemei aici in Comunitate.

Poate ai făcut o reîncărcare de urgență sau altceva mai înainte și nu mai ai credit suficient. Verifică creditul și eventual mai adaugi ceva în plus, dacă nu ai credit suficient, iar dacă e suficient, apelează la un consultant Orange pentru ajutor.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Vali_8: Ai reusit sa rezolvi problema incarcarii cu optiunea de roaming? Daca nu revii, eu consider problema rezolvata. Cauza: un cost suplimentar facut anterior incarcarii sau incarcare cu credit in locul optiunii de 10E.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!