anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In august 2020 "ofertantii orange" nu recunosc bonusul de orange family

Dragos_9
Junior
Zilele trecute am discutat cu un operator orange care mi-a facut o oferta. Mentionez ca la acel moment aveam active 2 abonamente la telefonie si 1 la internet si televiziune. Tot ii spuneam ca eu consider ca ar fi indeplinite conditile ca sa mi se ofere bonusul orange family si el spunea ca ERA O OFERTA DE ACUM 2 ANI. Consider ca acest aspect este destul de revoltator.
19 Răspunsuri 19

Vio73
#StarMember
Trebuie să știi că oferta apare implementată, de multe ori, după ceva timp. La mine nu s-a implementat decât după prima lună de facturare. Ideea este că mi-au spus de treaba asta. Ce spui tu, e ciudat, dar trebuie să știi că acum sunt mai slabe pachetele Family decât acum ceva vreme, adică s-au schimbat ofertele în unele mai slabe. Detalii aici: https://www.orange.ro/abonamente/orange-family/index.html Mergi la un Shop și vezi cum stă treaba, pentru că ei cunosc mai bine lucrurile!

Dragos_9
Junior
Operatorul imi spunea ca pentru noua perioada contractuala (prelungire cu 24 luni la 2 abonamente de mobil - 8 euro fiecare mai exact orange fun, si pachet home net - pt tv si internet) NU pot avea acel bonus. Am acceptat intr-un final, neverificand la acel moment, oferta facuta. Intru pe site-ul orange ieri sa verific asta si apare ca in conditiile inainte mentionate anterior, obligatoriu ma incadrez in bonusul de internet oferit pentru orange family. Probabil o sa uzez de dreptul de a denunta unilateral in termenul de 14 zile fiind foarte revoltat de operatorul cu care am vorbit...

Vio73
#StarMember
Am înțeles acum mai bine despre ce este vorba (despre reprelungire) și chiar mă interesează și pe mine la un moment dat acest lucru. E chiar necesar să refuzi oferta și sunt sigur că se va găsi o soluție mai bună!

Dragos_9
Junior
Ma gandesc ca refuzand un bonus de internet poate se face cost suplimentar la un moment dat pentru ca nu ai acel bonus, nu? Si tot e o treaba facuta bine! Sper sa nu fiu in eroare cu ce zic.

FLo1
#StarMember
Cu ceva timp in urma acest Family mi-a starnit curiozitatea prin remarca "de la 8€ in sus". Dar discutand cu reprezentanții ORANGE conditiile respective am descoperit ca avantajele pt client erau departe de concretizare.

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
Uneori anumiti consultanti nu cunosc prea bine politicile sau vizeaza anumite target-uri de vanzari etc. Si eu am vorbit cu un consultant ce nu prea parea in tema cu anumite promotii. Acelasi sfat ca mai sus: daca esti in perioada de 14 zile mergi in Orange Shop sau suna iar la departamentul de vanzari si clarifica situatia. Chiar daca nu vrei sa continui cu o recontractare tot ai dreptul sa reziliezi daca ai gasit o oferta mai buna sau parametrii retelei nu sunt conformi.

Jay
Campion certificat
@Dragoș, la momentul actual, pentru a beneficia de oferta Orange Family, trebuie sa ai un abonament de minim 8€ si unul de minim 10€, probabil din acest motiv nu te încadrezi.. abonamentele tale sunt de 8€, daca am înțeles bine.. Ai informații in poza si link.. https://www.orange.ro/abonamente/orange-family/index.html

Vio73
#StarMember
Nu mai specifică nicăieri de acel bonus și asta e o problemă! Acum nu știu exact cum este stipulat în contract ( trebuie citit), dar cred că poți merge pe vechea oferă o vreme, până apare ceva mai bun. Ofertele de acum sunt slabe!

FLo1
#StarMember
Este simplu: ori ne schimbam noi, ori se schimba lumea. Dar cum conditiile se schimba in mai rau... m-am schimbat eu.

Dragos_9
Junior
In partea de sus a paginii, “Conditia minima pt acordarea dar si pastrarea (presupun ca in cazul in care la momentul prelungirii contractuale exista acest bonus - cum e cazul meu). M-am gandit ca ori nu stie operatorul, ori e rau intentionat (urmarea sa imi fac abonament cu mai mult trafic de date mobile).

Dragos_9
Junior
A se observa de asemenea modalitatea de capsare pt a se citi contractul

ClaudiuP_1
Explorator entuziast
@Dragos_9 Eu am fost ofertat cu pachetul Love si un abonament de 8euro si doua de 7 euro. Din ce mi-a spus operatoarea e minim un abonament de 8 euro.

Adrian_Calin94
Junior entuziast
Family în momentul actual este alcătuit din 2 voci(1 fun 8 + 1 fun 10) pe cel de-al doilea primești reducere 1€. Daca activezi 2 voci(fun 8)+ tv și net se primește bonus internet 100GB, iar dacă activezi un fun 8 + fun 10 + tv și net pentru fun 10 ai reducere 1€ + bonusul de 100 GB la comun(ofertă valabila din 6.08.2020) Dacă ai avut oferta veche, 2 voci(Orange ME) si tv+net și cu un nr ai trecut la Orange fun fără sa faci modificări și la celelalte abonamente se dezactivează vechiul grup family și nu mai primești internetul suplimentar Mai pe scurt agentul trebuia sa iti modifice ambele numere de pe cont și serviciile tv și net la actuala oferta pentru a primi 100GB

Vio73
#StarMember
Tot trebuie refuzată oferta și rediscutată apoi, în termenii și condițiile actuale. E clar că acel consultant nu i-a spus totul colegului nostru.