Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Nu pot sa descarc aplicatia WhatsApp

Am un samsung S10 si nu pot sa descarc aplicatia Whatsapp imi apare ,, nu a fost gasita o aplicatie care sa deschida adresa URL " il am de doua luni dar nu l am folosit...acum nu sunt in Romania.
Va multumesc !

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (21)

Da (22)

51%

22 membri au votat cu DA

21 membri au votat cu NU

51% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Dan daca nu poti accesa link-ul si te scoate din "cautare",nu poti instala aplicatii din Google Play etc inseamna ca ai telefonul virusat rau. O revenire la setarile din fabrica ar fi cel mai indicat. Sigur,poti incerca si o curatare manuala insa chestiile astea se ascund asa de bine incat pentru un novice e mai greu de depistat.

@avdan: Macar o redirectionare catre MAGAZIN PLAY reusesti sa faci cu telefonul (sau cel putin telefonul daca deschide Magazinul Play)? Ca din browserul de CROME nu e prea roz situatia. Sau deschide direct MAGAZIN PLAY si cauta acolo "Whatsapp".
.
Re-edit: Sau daca nu ma inseala "intuitia", eu cred ca nu gasesti Magazin Play-ul in telefon... si de aici probabil nici o aplicatie nu mai poti instala.

Avdan: ti-ai facut cont samsung? Ai inregistrat un cont pe telefon cu o adresa gmail? Ai aplicatia play store conectata la un cont? Daca nu ai cont, asta e marea problema, si de aceea nu poti descarca aplicatia whatsapp. Instaleaza aplicatia magazin play/play store si conecteaza-te la un cont si apoi totul se va rezolva.
Spor!

Nu este nevoie de crearea un cont Samsung ca sa folosesti Play Store. Doar in Samsung Store e nevoie.
Nu este obligatoriu o adresa "gmail".
La descarcarea unei aplicatii Play Store te notifica daca ai cont sau nu.

@Ascary: mereu am trait cu aceasta idee, ce e drept nu am cautat sa vad daca e reala sau nu:) faptul ca iti trebuie un cont valid pentru a descarca aplicatii. Multumesc!

Contul de samsung e una, cel de gmail pentru magazin si aplicatii din magazinul de aplicatii al lui Goagal e alta. Personal fara gmail-ul configurat, la mine aplicatiile din google play store nu au fost accesibile. Si sunt majoritare. Cele de "Galaxy store" sunt prea putine instalate si nu depind de configurarea vreunui cont.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!