Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Nu pot sa descarc aplicatia WhatsApp

Am un samsung S10 si nu pot sa descarc aplicatia Whatsapp imi apare ,, nu a fost gasita o aplicatie care sa deschida adresa URL " il am de doua luni dar nu l am folosit...acum nu sunt in Romania.
Va multumesc !

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (21)

Da (22)

51%

22 membri au votat cu DA

21 membri au votat cu NU

51% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Nu ar avea un astfel de mesaj sa apara la instalarwa unei aplicatii din Magazin play. Ar ajuta o captura de ecran (screenshot) cu mesajul respectiv. Posibil ori sa nu instalezi aplicatia reala, sau nu se instaleaza complet.

Este sigur aplicația aceasta? Că dacă descarci altceva, nu sunt sigur că va merge.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Eu sunt SIGUR ca incercand sa instaleze altceva, se primeste acel mesaj si bineinteles nu este nici functional. Dar pana la o confirmare, eventual cu un screenshot, sunt presupuneri.

@Avdan, problema ar putea sa fie de la faptul ca nu ești în tara, cu siguranță telefonul nu are legatura.. A mai fost o situație asemănătoare in comunitate, dar, legata de aplicația My Orange.. in magazin play aparea, dar, nu era de Romania.. Probabil exista si o aplicație locala de acest gen.. Parerea mea e ca vei putea descarca whatsapp, fara probleme, cand vei ajunge în România..
Posibil sa mearga si daca ai preinstalata aplicația Smart Switch, pentru transfer conținut de la un telefon la altul, pentru ca se transfera inclusiv aplicațiile.. eu asa am transferat de la A3 la S10.. dar, in Romania.. daca mai durează pana te întorci, poti face o încercare.. daca si telefonul actual este tot pe android.

https://comunitate.orange.ro/questions/2272234-aplicatia-my-orange-apare-magazin-play-cipru

@Jay: experimentat si verificat. Poti descarca orice aplicatie valida de oriunde. MyOrange crezi ca doar cei cu IP de Romania o pot descarca? No way! Personal am descarcat si Orange de Franta, dar neavand numar valid nu am putut configura contul.

@Flo, in link-ul pe care l-am pus exista o soluție prin care a putut cineva sa descarce My Orange România, fiind în Cipru.. ca un argument ca, probabil, trebuie facut ceva in plus.. asa cum My Orange n-a putut fi descarcat din Magazin Play, poate nici acel whatsapp nu merge din aceleași motive..
Eu la asta m-am gândit..
Tu ai descarcat My Orange România sau whatsapp, fiind în alta tara, fara sa faci ceva in plus?

@Jay: eu am mers cu temele facute de acasa. In general la cautarea in magazin play ti se returneaza rezultatele si dupa criteriul de cautare (cuvinte) dar si dupa IP (tara de provenienta), pentru facilitare. Asta nu inseamna ca ele nu exista sau nu pot fi instalate pe un device.

Dă o revenire la setările din fabrică ale telefonului și pe urmă îți va merge, probabil ai vreun bug sau ceva rămas agățat de la ultima actualizare.

@Flo, și eu am pe telefon tot ce-mi trebuie, dar, @initiatorul spune ca telefonul este nou, nefolosit inca, eu asta am înțeles, poate a vrut sa faca asta in concediu sa instaleze in liniște și sa actualizeze ce vrea.. nici eu n-am desigilat imediat telefonul..
Si, n-am spus ca nu pot fi instalate, ci ca posibil sa nu meargă din Magazin Play, asa cum n-au mers nici alte aplicații de Romania.. cand s-a dorit instalarea lor, în timp ce persoana era in alta tara..

De regulă, da, asta e alternativa. Așa făceam și pe android tv când nu mergea o aplicație.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Va multumesc pt raspunsuri,,,telefonul a fost la cineva doua luni, a avut instalat WhatsApp,din pacate nu am cum sa mai intreb ce a facut.
Ascary am incercat sa intru pe link dar nu pot sa l accesez, ma scoate din cautare
Daca dau pe aplicatia WhatsApp nu se deschide , mai jos apare mesajul
Sa incerc o resetare din fabrica ?
Am dezinstalat aplicatia WhatsApp de pe celalat tel,tot fara succes...dupa am reinstalat aplicatia

Poți încerca și cu o resetare din fabrică!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!