Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Nu pot sa descarc aplicatia WhatsApp

Am un samsung S10 si nu pot sa descarc aplicatia Whatsapp imi apare ,, nu a fost gasita o aplicatie care sa deschida adresa URL " il am de doua luni dar nu l am folosit...acum nu sunt in Romania.
Va multumesc !

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (10)

Da (9)

47%

9 membri au votat cu DA

10 membri au votat cu NU

47% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Nu ar avea un astfel de mesaj sa apara la instalarwa unei aplicatii din Magazin play. Ar ajuta o captura de ecran (screenshot) cu mesajul respectiv. Posibil ori sa nu instalezi aplicatia reala, sau nu se instaleaza complet.

Eu sunt SIGUR ca incercand sa instaleze altceva, se primeste acel mesaj si bineinteles nu este nici functional. Dar pana la o confirmare, eventual cu un screenshot, sunt presupuneri.

@Avdan, problema ar putea sa fie de la faptul ca nu ești în tara, cu siguranță telefonul nu are legatura.. A mai fost o situație asemănătoare in comunitate, dar, legata de aplicația My Orange.. in magazin play aparea, dar, nu era de Romania.. Probabil exista si o aplicație locala de acest gen.. Parerea mea e ca vei putea descarca whatsapp, fara probleme, cand vei ajunge în România..
Posibil sa mearga si daca ai preinstalata aplicația Smart Switch, pentru transfer conținut de la un telefon la altul, pentru ca se transfera inclusiv aplicațiile.. eu asa am transferat de la A3 la S10.. dar, in Romania.. daca mai durează pana te întorci, poti face o încercare.. daca si telefonul actual este tot pe android.

https://comunitate.orange.ro/questions/2272234-aplicatia-my-orange-apare-magazin-play-cipru

@Jay: experimentat si verificat. Poti descarca orice aplicatie valida de oriunde. MyOrange crezi ca doar cei cu IP de Romania o pot descarca? No way! Personal am descarcat si Orange de Franta, dar neavand numar valid nu am putut configura contul.

@Flo, in link-ul pe care l-am pus exista o soluție prin care a putut cineva sa descarce My Orange România, fiind în Cipru.. ca un argument ca, probabil, trebuie facut ceva in plus.. asa cum My Orange n-a putut fi descarcat din Magazin Play, poate nici acel whatsapp nu merge din aceleași motive..
Eu la asta m-am gândit..
Tu ai descarcat My Orange România sau whatsapp, fiind în alta tara, fara sa faci ceva in plus?

@Jay: eu am mers cu temele facute de acasa. In general la cautarea in magazin play ti se returneaza rezultatele si dupa criteriul de cautare (cuvinte) dar si dupa IP (tara de provenienta), pentru facilitare. Asta nu inseamna ca ele nu exista sau nu pot fi instalate pe un device.

Dă o revenire la setările din fabrică ale telefonului și pe urmă îți va merge, probabil ai vreun bug sau ceva rămas agățat de la ultima actualizare.

@Flo, și eu am pe telefon tot ce-mi trebuie, dar, @initiatorul spune ca telefonul este nou, nefolosit inca, eu asta am înțeles, poate a vrut sa faca asta in concediu sa instaleze in liniște și sa actualizeze ce vrea.. nici eu n-am desigilat imediat telefonul..
Si, n-am spus ca nu pot fi instalate, ci ca posibil sa nu meargă din Magazin Play, asa cum n-au mers nici alte aplicații de Romania.. cand s-a dorit instalarea lor, în timp ce persoana era in alta tara..

Va multumesc pt raspunsuri,,,telefonul a fost la cineva doua luni, a avut instalat WhatsApp,din pacate nu am cum sa mai intreb ce a facut.
Ascary am incercat sa intru pe link dar nu pot sa l accesez, ma scoate din cautare
Daca dau pe aplicatia WhatsApp nu se deschide , mai jos apare mesajul
Sa incerc o resetare din fabrica ?
Am dezinstalat aplicatia WhatsApp de pe celalat tel,tot fara succes...dupa am reinstalat aplicatia

Dan daca nu poti accesa link-ul si te scoate din "cautare",nu poti instala aplicatii din Google Play etc inseamna ca ai telefonul virusat rau. O revenire la setarile din fabrica ar fi cel mai indicat. Sigur,poti incerca si o curatare manuala insa chestiile astea se ascund asa de bine incat pentru un novice e mai greu de depistat.

@avdan: Macar o redirectionare catre MAGAZIN PLAY reusesti sa faci cu telefonul (sau cel putin telefonul daca deschide Magazinul Play)? Ca din browserul de CROME nu e prea roz situatia. Sau deschide direct MAGAZIN PLAY si cauta acolo "Whatsapp".
.
Re-edit: Sau daca nu ma inseala "intuitia", eu cred ca nu gasesti Magazin Play-ul in telefon... si de aici probabil nici o aplicatie nu mai poti instala.

Avdan: ti-ai facut cont samsung? Ai inregistrat un cont pe telefon cu o adresa gmail? Ai aplicatia play store conectata la un cont? Daca nu ai cont, asta e marea problema, si de aceea nu poti descarca aplicatia whatsapp. Instaleaza aplicatia magazin play/play store si conecteaza-te la un cont si apoi totul se va rezolva.
Spor!

Nu este nevoie de crearea un cont Samsung ca sa folosesti Play Store. Doar in Samsung Store e nevoie.
Nu este obligatoriu o adresa "gmail".
La descarcarea unei aplicatii Play Store te notifica daca ai cont sau nu.

@Ascary: mereu am trait cu aceasta idee, ce e drept nu am cautat sa vad daca e reala sau nu:) faptul ca iti trebuie un cont valid pentru a descarca aplicatii. Multumesc!

Contul de samsung e una, cel de gmail pentru magazin si aplicatii din magazinul de aplicatii al lui Goagal e alta. Personal fara gmail-ul configurat, la mine aplicatiile din google play store nu au fost accesibile. Si sunt majoritare. Cele de "Galaxy store" sunt prea putine instalate si nu depind de configurarea vreunui cont.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!