Întrebare fară răspuns

Patania mea la Orange.

Buna seara ! Inca de cand a aparut pachetul cu internet national nelimitat , am tot sunat la orange si am cerut sa mi se faca o oferta pentru acest pachet. Fiind un client din anul 1998 , nu as fi acceptat pachetul la 25E. Dupa aceasta sesizare , am fost contactat de cei de la orange, care din spusele dansilor au gasit varianta potrivita pentru mine si sunt ei siguri ca vom rezolva problema. Am ascultat propunerea dansilor pentru o reoferta care suna cam asa : pachetul de 25E tva inclus cu internetul national nelimitat , vi-l oferim la 29E fara tva. Bineinteles ca nu am acceptat aceasta oferta, dupa o vechime de cca 23 de ani in retea. In sfarsit , nu am acceptat si am ramas cu pachetul care il ave-am de mai bine de 3 ani de zile .In urma cu 2 zile , primesc un sms de la orange, ca au cele mai bune oferta pentru clienti lor. Zic , hai sa sun si eu . Si sun la serviciul clienti si cer o reoferta. In cateva ore ma suna un domn ( foarte amabil de alt fel ) , care imi spune ca nu imi poate face nici o oferta , din pricina faptului ca in urma cu cateva luni de zile , mi sa facut aceea oferta mentionata mai sus , si nu am dorit sa accept oferta. ( Un raspuns care ma lasat masca ) . Bineinteles ca la intrebarea de la sfarsitul conversatiei , " Va mai pot ajuta cu ceva ?" ( Vrand sa para foarte dragut , dupa ce deja imi daduse cu mucii in fasole cu acel raspuns). am vrut si eu sa par la fel de dragut , si l-am rugat pe stimatul domn , sa imi faca o alta cerere de reoferta. Acum ramane sa fie studiata cu mai multa atentie cererea mea , si sa astept sa fiu contactat .Am vazut ca mai nou pachetul cu internet nationat nelimitat afisat pe site orange.ro , este 15E tva, inclus. Cand a fost 25E tva inclus , eu am primit acest pachet la 29E fara tva. Acum inainte de plecare la o alta companie de telefonie , astept mai mult de curiozitate sa vad la ce pret mi se ofera pachetul cu internet nationat nelimitat , cand toata lumea il poate accesa la 15E tva inclus.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Evident că acum este 15 euro/luna cu totul nelimitat, și se numește smart 15. Cred că dacă ai terminată perioada contractuală, mai poți obține și o reducere. Nu trebuie să pui totul la suflet și să mai încerci, până găsești pe cineva care să te înțeleagă! Și eu am aceeași vechime la Orange, am fost refuzat de multe ori, dar când mi-am propus ceva care era realizabil am insistat și, în cele mai multe cazuri, am reușit!
Succes!

Este mult mai bine sa te sune ei pentru retentie decat sa ceri tu
@Vio73 mai vorbisem ca astept ofertele de retentie si ghici ?s-a intamplat sa primesc reducerea abonamentelor cu aproximativ 30% , cadou un telefon si un router si aceleasi resurse.
@Mihai_9 daca esti in afara perioadei contractuale asteapta cu rabdare si vei primi oferta dorita

Diana
Diana

Diana

User level
Nivel
3
2073 / 5000
puncte
Custom field 2
Diana

La unii 15-20€ / lunar este ceva normal. Pentru mine acest "normal" a fost ca "Romania normala". Orice tarif minimal peste 4€ sau maximal peste 10€ este abuziv. Motivul: clientul lasa pe masa banii de ciubuc, cu o valoare mai mare decat a serviciilor prestate. Dar fiecare dupa disponibilitate. Aceasta se mai intampla si cand primind o felie de tort te bucuri ca un copil, nestiind cat de mare este de fapt acel tort. Pentru acest motiv, pentru mine Orange a taiat varianta "retentiei". Ma cunoaste deja...in 20 de ani.

@Anca07: Bravo, Ai observat bine.
@Mihai_9: Cu atat mai mult, ca persoana juridica care nu cere mila si pomana ca o persoana fizica, decizia trebuia de mult timp luata. Acest punct slab il va exploata Orange pana la final. Caz concret: eu dupa 19 ani de abonament, desi a fost "incredibil" pentru Orange, desi am avut parte de minciuni OFICIALE (a se intelege dezinformare) vis-a-vis de prepay-ul Orange-ului, acum pe prepay de 8 luni de zile am platit mai putin de 20 euro per total servicii Orange folosind si apeland de pe numarul Orange aproape zilnic. Dar fiecare alege ceea ce vrea si e mai bine pentru el. Si daca se limiteaza la ceea ce are.... poate i se va lua in plus. Banul tau.... decizia ta.

Anca007, da este același. De atunci se tot c*c* pe ei, si nu au făcut nimic. Am făcut câteva sesizări, și numai minciuni . Ba îmi ofereau pachetul cu internet național nelimitat la prețul mai mare decât era pe site, ba ma suna și imi spunea ca imi poate face o alta reofertare doar cu perioada contractuala, dacă doresc sa accept perioada contractuala sau nu . Spune-am ca accept perioada contracruala, și când întrebam de oferta, imi spune-au ca nu au nici o oferta, ca va revenii altcineva cu o oferta , vroia sa știe doar dacă doresc cu perioada contractuala sau nu . Numai prostii sa duca omul cu vorba . Și asa au tinut-o pana acum. Singura "oferta" care mi sa facut , este aceea despre care am vorbit la început. Pachetul cu internet național nelimitat care pe site Orange.ro , figurează la 25€ tva inclus , mie mi sa oferit la 29€ fara tva. Am întrebat de ce, mi se oferă la 29€ fără tva , dacă pe site este la 25€ tva inclus pentru orice cetățean fie el abonat Orange sau nu , și mi sa spus ca fiind un client fidel cu o vechime de 23 de ani în rețea, mi sa facut o oferta personalizata . Mi-au personalizat oferta , au lăat beneficiile , și au pus 9€ peste pachetul inițial, și s-au gândit sa mi-l ofere mie.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Multumesc pentru raspuns Mihai. Voiam sa iti sugerez sa continui tot acolo discutia pe acest topic, pentru a nu dubla subiectul.
E cel mai bine asa, pentru a putea urmari subiectul mai bine.
Cat despre povestea ta, nu ma pot pronunta, ai atat aici cat si la topicul deschis acum 6 luni, cateva comentarii/pareri ale colegilor din comunitate.
Din experienta mea, si din ce am auzit, se fac oferte destul de bine pentru asa o vechime in retea, si ma gandesc ca esti ghinionist tu si ai nimerit un agent de vanzari mai putin darnic;) rabdare, si insista!
Zi faina!

@Anca07: Nu exista ghinion sau noroc. Ce ar trebui sa ai daca de un an incoace "politica" Orange s-a schimbat? Probabil "functie de conducere la Orange" ca sa schimbi in ce a fost bun candva. Altfel vei da mereu peste aceiasi "specialisti" speriati de nerealizarea targetului sau de alungarea clientului avand la baza semnatura lor. Restul sunt povesti de "noroace" si divinitati.

Numai este nici Orange ce a fost. Sa aștepți luni de zile o oferta, și după luni de zile sa primești același răspuns. Am spus și ma tot repet. Pachetul este la 15€ tva inclus , pentru orice cetățean al României, și mie după o vechime atât de mare, îmi oferă pachetul la 29€ fara tva. Este inadmisibil. Plec la alta rețea și gata !

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Mihai, dacă oferta nu mai era valabilă pentru tine, Orange nu trebuia sa îți dea acel mesaj. Știu, o sa se spună ca mesajele se dau la toți utilizatorii. Dar eu nu văd așa lucrurile. Eu interpretez mesajul ca fiind adresat abonatului care îl primește. L-ai primit, înseamnă ca ești eligibil. Nu te lasa. Suna din nou!

Și eu procedez tot așa! Dacă nu îmi place o ofertă, sun, le scriu, le spun părerea mea, las feedback, cu alte cuvinte, nu mă dau bătut așa ușor. Cred că și inițiatorul trebuie să facă așa, până când va primi ce-și dorește.
Din păcate, de multe ori, cam așa stau lucrurile!

incearca o "migrare" la abonamentul dorit de tine..

  • acum 3 luni am tot incercat si eu sa obtin ceva mai avantajos de la portocala - am facut interpelari aici pe comunitate pe sofpedia pe django telefonic etc etc :) fara nici un rezultat bun pentru mine , navigand zilnic pe contul meu my orange am gasit obtiunea sa migrez la un abonament mai mic ! de la 13 la 8 euro cu resurse de chiar 5 ori mai mari , pacat ca nu m-am inteles cu orange si la un telefon subventionat(am ramas cu S9 de 2 ani)
  • asa ca spor la negocieri dar sansele sunt fifty fifty din pacate ... si eu am ramas cu un gust amar dupa asta dar nu vreau sa renunt la ei deoarece sau dovedit a fii cei mai buni de pe piata .

Ai răbdare, @Mihai_9!
Cu siguranță nu vor să piardă un client și o să-ți facă o ofertă bună.
Să ne spui dacă ai rezolvat.

Viorel, sunt de acord cu tine. Trebuie insistat ca să obții ceva, doar ca eu am insistat de prea multe ori, si mereu am primit același răspuns. Ma rog, de vre-o 3 ori am încercat. Dar este frustrant ca după o vechime atât de mare, 23-24 de ani, sa primesc la 29€ fără tva, pachetul care pe site era la 25€ tva inclus. Voi face o ultima încercare, și probabil, nu o voi mai face telefonic, o voi face scris pe email, și voi aștepta răspunsul. Le voi detalia totul, ca doresc exclusiv pachetul cu internetul național nelimitat, ca pe site este la 15€ tva inclus, și doresc reducerea care mi se cuvine pentru vechimea mea. Voi aștepta să vad ce răspuns oficial primesc. Dacă iar se c*c* pe ei cu cine știe ce, renunț, plec direct la Telekom si gata .

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Dacă nu ai reușit telefonic, e bine să încerci și pe email și cel mai bine ar fi să le lași un feedback, atunci când ești întrebat dacă ai fost mulțumit de un serviciu sau produs (de exemplu în My Orange). Eu am rezolvat de mai multe ori așa!

Da , probabil ca aici a fost greseala mea . Mereu am lăsat feedback-uri bune . Chiar dacă nu am rezolvat. Dar de azi înainte nu voi mai lasă feedback-uri bune, ca nu merita . Voi scrie peste tot exact situația reala . Ca de luni de zile ma tot mint, ca îmi fac oferta , ca nu-mi fac , ca ... etc ... asta este ceea mai buna varianta .

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Situația reala am spus-o ! În trecut am avut un abonament cu internet național nelimitat la 15€ tva inclus . Mi sa restras pachetul din senin fara ca eu sa vreau sa fac vre-o modificare. Intr-un final mi sa spus ca numai exista pachet cu internet național nelimitat, și când vor mai avea astfel de pachete, mi se va implementa exact pachetul ce l-am deținut. A apărut iar pachetul cu internet national nelimitat, doar ca surpriza, nu mi sa mai implementat. De atunci am tot făcut sesizări sa mi se reimplementeze acel pachet. Nu mi sa mai implementat oferta și nu mi sa dat nici o explicație de ce nu se mai reimplementeaza , și de ce mi sa retras pachetul. Și de atunci mi sa mai facut o oferta, pachetul de 8€ tva inclus, cu 50GB . Când a reapărut oficial pahetul cu internet national nelimitat am cerut sa mi se implementeze acel pachet. Pachetul cu internet national nelimitat , era 25€ tva inclus pe site , mie mi se oferea la 29€ fara tva. Asta după peste 20 de ani de vechime( Nu știu de ce ) . Bineînțeles ca nu am acceptat . Acum am văzut ca pachetul cu internet national nelimitat este la 15€ tva inclus. Am făcut o cerere de reofertare, mi sa spus de 2 ori ca nu îmi poate face o reofertare datorita faptului ca nu am acceptat pachetul la 34€ tva inclus. Evident ca nu as fi acceptat acest pachet , când pe site Orange.ro era la 25€ tva inclus. Acum ca pachetul a apărut pe site Orange.ro la 15€ tva inclus, am făcut o cerere de reofertare sa vedem ce oferta voi primii. Aștept oferta momentan. Menționez ca sunt abonat orange sin 1997. Cam asta este toate situația pe scurt.

Mihai_9
Mihai_9

Mihai_9

User level
Nivel
1
500 / 750
puncte
Custom field 2
Mihai_9

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!