Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] [Rezolvat] Nu am primit 10% pentru plata facturii in luna iulie

Nu am primit cei 10% pentru plata facturii pt luna iunie .. se mai primesc?

Eluta
Eluta

Eluta

User level
Nivel
1
310 / 750
puncte
Custom field 2
Eluta

No problem Eluta,se mai intampla. :)
Deci nu uita, depui lunar in cont 500 de lei (pe care ii poti retrage ulterior) si faci minim doua plati prin aplicatia Orange Money, cu cardul sau telefonul in magazinele fizice (la comercianti) si/ sau pe internet, ca sa poti primi cei 10% inapoi la plata facturii Orange prin Orange Money.
Toate cele bune.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (6)

75%

6 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

75% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 3

Dacă ai facut tot ce trebuie.... Ce anume ...

Eluta
Eluta

Eluta

User level
Nivel
1
310 / 750
puncte
Custom field 2
Eluta

@Eluta: Sunt o multime de topicuri deschise pe acest subiect, dar nu vrei sa citesti. Uite, o exceptie de aceasta data pentru tine, ca sa-ti fie cu folos:
"Primești 10% din valoarea facturilor Orange sau a reîncărcărilor Orange PrePay (în limita a 40 lei/lună), prin aplicația Orange Money (meniul ‘Plată furnizori’ sau ‘Reîncarcare Prepay’), dacă efectuezi în fiecare lună calendaristică:
minim 2 plăți cu cardul Orange Money (la comercianți sau pe internet)
și
ai alimentări ale contului de minim 500 lei în luna respectivă
Suma se primește inapoi în cont în primele 10 zile lucrătoare din următoarea lună calendaristică."
Atat de simplu....

Buna Eluta si bine ai venit pe comunitate. Da,campania Orange,10% inapoi din valoarea facturii Orange platita prin Orange Money mai este valabila cel putin pana in luna septembrie (sa speram ca se va prelungi).
Daca nu ai primit cei 10% inapoi pe luna IUNIE inseamna ca nu ai indeplinit una sau mai multe din conditiile descrise de colegul nostru @Flo.

@Eluta: de exemplu colegul nostru @Ascary, luna aceasta pe cardul sau a primit chiar in avans acel 10%. Deci s-ar parea ca Orange a fost mai harnic luna aceasta.

@Eluta: Daca te-au ajutat raspunsurile colegilor, marcheaza un raspuns ca solutie si revino cu status-ul solicitarii tale:rezolvat, in curs de rezolvare sau necesita si alte informatii.

Am primit și eu, încă din 3 sau 4 august, deci s-au mișcat mult mai repede și au creat o multitudine de reacții pozitive din partea unor clienți mulțumiți!

Multumesc colegilor pt răspunsuri si Flor_1 am sa citesc raspunsurile din comunitate altfel risc sa mi rupi urechile

Eluta
Eluta

Eluta

User level
Nivel
1
310 / 750
puncte
Custom field 2
Eluta

Dacă am facut tot ce trebuie ... Am alimentat cu 500 lei + platit facturi si altele plati cu cardul ..
În august am alimentat 1.000 lei + platit facturi si alte plati inclusiv si magazine ... Ce altceva mai trebuia sa fac!!!

Eluta
Eluta

Eluta

User level
Nivel
1
310 / 750
puncte
Custom field 2
Eluta

Dupa doua luni in care nu am primit acei 10%, nu am primit nici punctele in plus pt plata facturii cu orange money, am renuntat sa il mai folosesc...oricum la altceva nu il foloseam pt ca nu aveam niciun motiv.

@Eluta: Pentru ca nu doreste nimeni "sa risti ruptul urechilor" :)) ai vreun status nou al problemei descrise? Ai primit in final cei 10% sau ai renuntat?

Nu am primit nimic ... în luna august am depus si mai multi bani pe card am facut si plati la comercianți... facturi ... în fine ...

Eluta
Eluta

Eluta

User level
Nivel
1
310 / 750
puncte
Custom field 2
Eluta

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!