anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Noutăți de la Orange TV GO, recomandări pentru serile toride de vară

DanielaH
Moderator

Chiar dacă stăm acasă sau suntem plecați în concediu, într-o seară călduroasă de august un film bun este mai mult decât binevenit.

 

În această perioadă vă recomandăm cel mai nou film de la Disney « Artemis Fowl », o ecranizare după cartea lui Eoin Colfer.

Artemis Fowl e un copil minune de 12 ani, un descendent al unei generații întregi de minți criminale. Dacă vreți să urmăriți aventura fantastică prin care trece în timp ce-și caută tatăl dispărut misterios, puteți închiria acest film din Orange TV Go pentru 50 cenți (https://tvgo.orange.ro/movie/244391).

 

Iar pe cei care aveți activă opțiunea Movie Go Unlimited, vă invităm să descoperiți (în caz că n-ați făcut-o deja) serialul “Black-ish” (https://tvgo.orange.ro/serial/245016). Cu siguranță episoadele din cele 5 sezoane vor face sa râdeți copios.

 

Sunt convinsă că aveți și voi recomandări de filme și seriale și chiar vă rugăm să nu ezitați să le postați aici.

#EnjoyWatching

5 Răspunsuri 5

TheSpecialist
Maestru
"Le Mans 66" - ultimul film văzut, lângă un șpriț de vara, îl recomand. Seriale... Aștept bineînțeles ultimul sezon din "La casa de papel", între timp ma delectez cu "Modern Family" și good old "Supernatural".

Vio73
#StarMember
Găsim multe lucruri în aplicație, indiferent că este vară sau alt anotimp. Mulțumim!

DanielaH
Moderator
@Vio73, ce ți-a atras atenția în aplicație? Ce ne poți recomanda? Așa, de vară ... 🙂

Vio73
#StarMember
Sincer, eu îmi urmăresc în general canalele preferate, atunci când nu am acces la ele prin intermediul tv-ului obișnuit, dar am văzut că găsești o serie întreagă de filme, mai vechi sau mai noi. Sigur, îmi mai arunc un ochi prin secțiunea Cinepub sau prin altele .De curând, m-am uitat un pic la filmul documentar,,Dacia, dragostea mea" din 2009 parcă, și am văzut cum s-a făcut trecerea de la vechea generație de mașini, la noua generație și cum compară nostalgicii prima dacie, cu prima dragoste. Multe chestii interesante prin aplicație, dar să ai timp mult să le vizionezi!

FLo1
#StarMember
Nu sunt un fan al serialelor ( nu imi permite timpul) dar niste artistice "must seen" din categoria biograficelor as recomanda: The Banker (2020) Just Mercy (2019) Mr. Jones (2019) Bombshell (2019) Referinte suplimentare despre acestea gasiti pe imdb.com.