Întrebare fară răspuns

Zvon OnePlus CLOVER un mid-range la 409 euro

Baza de date a benchmark-ului GeekBench listează acum un dispozitiv numit OnePlus CLOVER. Acesta pare să fie echipat tot cu un chipset Snapdragon 660 de la Qualcomm, cu 4 GB memorie RAM și cu sistemul de operare Android 10. Această alăturare de specificații hardware este foarte ciudată însă pentru OnePlus.

 

În primul rând, compania obișnuiește să folosească cele mai recente componente din seriile curente de la Qualcomm. Pe segmentul high-end, OnePlus folosește întotdeauna cel mai recent Snapdragon din seria 800, care de obicei este și cel mai performant de pe piață. Pe segmentul mid-range, compania a ales un Snapdragon 765, cel mai puternic chipset de medie de pe piață. Astfel, alegerea pentru OnePlus CLOVER un Snapdragon 660, un chipset lansat în urmă cu trei ani, iese din tiparele obișnuite.

 

De altfel, Qualcomm a anunțat de curând un nou chipset numit Snapdragon 690, un model cu 5G mai ieftin. Fie OnePlus nu dorește să lanseze încă un telefon cu 5G pe piață pe un segment mai ieftin, fie este vorba doar despre un telefon de test, pe o platformă veche, înainte ca dispozitivul să fie finalizat.

 

Cert este că un OnePlus CLOVER cu un chipset din gama Snapdragon 600 de la Qualcomm ar putea fi semnificativ mai ieftin decât modelul Nord din prezent, care pornește de la un preț de 409 euro în Europa.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/oneplus-ar-...

 

Daca o dau de gard cum facut-o deja cu OnePlus Nord https://comunitate.orange.ro/questions/2375941-oneplus-nord-aka-oneplus mai bine nu s-ar mai deranja sa-l lanseze.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Prețul este mai mic, dar și specificațiile sunt modeste. Bine, acum depinde dacă va ajunge și la noi în jurul acestui preț. Partea bună, din punctul meu de vedere este că procesorul este de la Qualcomm, chiar dacă este modest.

Pretul nu-i mic deloc raportat la configuratia zvonita: 409 x 4,8 = 1900 lei In aceeasi bani gasesti telefone cu 6GB RAM si chiar telefoane 5G.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!