Întrebare cu răspuns(uri)

Cum funcționează Number Share?

Cum funcționează ? Cum se poate activa Number share IPhone - Samsung? Are cineva setat Number share între iPhone și Samsung ? Dacă cel de baza este închis cel secundar mai poate primi apelul ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Serviciul Number Share permite utilizatorului să folosească același număr de telefon pe mai multe dispozitive, fără a fi necesar să transfere cartela SIM dintr-un dispozitiv în altul. Serviciul este furnizat în baza unui numar principal, căruia i se pot asocia până la alte 4 dispozitive secundare.

 

Apelurile efectuate către numărul principal se recepționează simultan pe toate dispozitivele secundare, putându-se prelua apelul de pe oricare dintre acestea. Dacă numărul principal este închis (suspendat, blocat, inactiv etc.) nu se va putea recepționa apelul pe niciunul dintre dispozitive.

Recepționarea mesajelor text este posibilă exclusiv pe numărul principal, acestea nefiind recepționate pe dispozitivele secundare.

Apelurile în rețea, naționale și internaționale, sesiunile de date și mesajele text efectuate/ transmise de pe un dispozitiv secundar vor consuma din resursele abonamentului asociat numărului principal. După consumarea resurselor abonamentului asociat numărului principal, serviciile se vor taxa cu tarifele adiționale aplicabile acestui abonament.

 

Device-uri principale compatibile cu această tehnologie sunt: smartphone Samsung, iPhone (iPhone 6s sau mai nou) - dispozitivul trebuie sa fie compatibil cu ultimul soft iOS disponibil dupa data de 13.12.2019.

Dispozitive secundare compatibile sunt: smartwatch-urile Apple Watch S3, S4, S5 Cellular, Samsung Galaxy Watch Active2 LTE/ 4G si Watch3 LTE/ 4G compatibile eSIM vandute de catre Orange si de catre alti distribuitori oficiali din Romania, telefoanele si tabletele compatibile cu functia de apel voce si cu sistem de operare Android, tabletele Apple iPad.

EDIT: din 23 iunie 2021 serviciul Number Share este disponibil și pe Huawei Watch 3.

 

Mai multe informații aici https://www.orange.ro/servicii/number-share/

 

@Bossnika, să ne spui, te rog, dacă mai sunt neclarități.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (5)

Da (4)

44%

4 membri au votat cu DA

5 membri au votat cu NU

44% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Pentru a activa serviciul iti trebuie cartela principala in unul din dispozitivele enumerate de DanielaH. Vei primi o noua cartela pentru dispozitivul secundar. Dupa activarea serviciului, poti sa pui cartelele in orice dispozitiv vrei

Informare!

Pentru cei care inca nu stiu urmatorul detaliu sa ia aminte:
Daca ai citit repede ca berbecu (ca mine) si crezi ca number share este gratuit, daca ai pus un sim secundar in alt telefon sau tableta atunci afla ca NU este gratuit, se plateste.
Gratuit e doar daca ai secundaru pe un SMARTWATCH, atat. Detaliul asta e usor de ratat, asa ca verifica-ti factura si vei vedea costul greselii acolo.

Inca ceva, in aplicatia my orange daca te uiti la optiuni le vei vedea listate cu 0, dar pe factura cu 7-8ron fara tva

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!