Întrebare fară răspuns

Cum se poate activa number share pe un al doilea telefon?

Buna seara ,

Ma intereseaza sa stiu daca cineva imi poate raspunde la intrebarea , cum se poate activa number share pe un al doilea telefon?
Am sunat astazi la serviciul clienti si am pierdut 2 ore , cu 3 persoane diferite care nu au putut sa ma ajute.
Specific ca am abonamentul me 25 cu serviciul Number Share inclus , dar in contul meu nu apare aceasta optiune ,ca sa o pot activa/dezactiva.

Pe pagina Orange a aparut informatia urmatoare:
“ Pot fi folosite ca dispozitive secundare, cu serviciul Number Share, următoarele: telefoanele mobile, tabletele cu sistem de operare Android compatibile cu funcția de apel voce, tabletele iPad de la Apple și smartwatch-urile cu funcție eSIM comercializate de Orange România. Orange România nu garantează funcționarea serviciului pe dispozitive incompatibile.”

In plus :
“Poți activa serviciul Number Share pe maximum 4 dispozitive secundare: smartwatch, tabletă sau chiar un al doilea smartphone”

Multumesc
Cristi

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

am aceeasi problema, nimeni nu stie sa emita un al doilea sim cu acelasi numar (sau presupun ca simul secundar are ALT numar dar primeste aceleasi notificari/apeluri de pe numarul principal, iar cand se suna de pe el apare la destinatie numarul principal afisat)

si se merge in orange shop pentru ca presupune activarea si conectarea de numarul principal a unui sim fizic cu care sheruieste resursele din abonament.

@Yoha probabil de aia te avertiza 6s ca vede alt numar si imessage nu mai e sincronizat cu numarul principal

in final se ajunge in situatia in care, inca 4 numere diferite folosesc aceleasi resurse ca si numarul principal, iar asta e informatia vitala care nu ajunge corect la utilizator.

Intradevar cartela secundara imi afiseaza alt numar dar cand sun debpe ea, destinatarului ii apare numarul meu principal. Am pus cartela secundara in tel cu butoane si a mers

Am rezolvat si eu azi cu number share la Bacau Orange shop din Cora.
Super baiat de treaba, dupa cateva incercari a rezolvat activarea simului 2 pe care l-am pus provizoriu intr-un iphone 6s. Suna amandoua odata cand sunt apelat si apare numarul meu principal la destinatar cand sun de pe secundarul meu.
Secundarul are numar diferit pe sim dar il vezi doar in meniu.
Serviciul se comporta ca un semidivert (de pe principal pe secundar cand este apelat) combinat cu un forward number (cand se suna de pe secundar, face un forward al numarului principal catre destinatar), asa mi-a venit in minte sa explic mecanismul.
Se activeaza un serviciu MultiSim, se primeste un cod de activare care trebuie transmis agentului orange care efectueaza modificarile.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!