Întrebare fară răspuns

iOS sau Android?

Ios sau android?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
Tine de preferințe..
Ar trebui sa testezi tu singur, nu sa te bazezi pe ce prefera altii.. s-ar putea sa alegi ceva si sa nu fii mulțumit dupa..

Microsoft ,dar nu se poate ,asa ca am ales Android ca la ultimul Nokia cu Microsoft pe care l-am avut nu-i mergea Messengerul de Facebook si asa am ajuns sa schimb la doi ani Huawei-uri ca cu Samsungul nu m-am impacat

Depinde foarte mult pentru ce este utilizat. Spre exemplu eu folosesc un iOS iPhone 11 Pro pentru ceea ce fac mereu in mișcare și un Note 10 plus pentru chestii mai complexe sau un fel de birou mobil . Fiecare își acoperă aria sa destul de bine

Am folosit si Ios, dar mi se pare mai facil ca sistem de operare Android-ul. Mergi intr-un magazin si butoneaza ambele variante si vezi cu care te "impaci" mai bine.

Pentru mine, este mult mai ușor și accesibil androidul, și de aceea nu am folosit niciodată IOS. Androidul este pentru toată lumea și îți găsești o variantă la care să te rezumi, dintr-o multitudine de modele existente pe piață. Este simplu și elegant!
Sigur, ține și de preferințe și de obișnuință!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Depinde ce anume te intereseaza, ce urmaresti si ce asteptari ai de la acel dispozitiv. In cazul Android oferta de terminale este extrem, extrem de diversificata si pentru toate buzunarele, pe cand in cazul iOS oferta este una extrem de limitata si la preturi pe masura.

Android-ul este ceva mai customizabil vs iOS-ul care este mult mai bine optimizat.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

iOS pentru comoditate si simplitate dar ca orice produs Apple - e gandit sa "scoata bani"

Android daca esti usor pasionat de thnologie (e mult mai personalizabil decat iOS) si beneficiezi de ceea ce inoveaza Google (for free). Plus ca tot ecosistemul Google Home, Google Assistant si toate nebuniile existente mi se par mai bine integrate cu un sistem Android.

ClaudiuP_1 Pe un Android primești mai mult spațiu de stocare decât pe un iphone. Aplicațiile din Play Store sunt mai light față de cele de pe app store. Exemplu: Facebook are 63MB în Play Store și Facebook are 5GB pe app store. Un iphone consumă mai mulți GB decât un Android. Și iphone-urile sunt mai dăunătoare pentru mediu decât Android-urile

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!