anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Achizitionarea unui Iphone 11 cu abonament

Teodora30
Începător
Buna Comunitateee.. deci as vrea sa imi cumpar un Iphone 11 pe abonament dar am auzit ca ar trebui sa platesti o diferenta..stie careva cum e treaba, daca e multa diferenta care trebuie data?
7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Bun venit! Fă o simulare în Magazinul online și vezi cum stă treaba. Eventual, poți merge și într-un magazin Orange și poți afla de acolo detaliat cum stă treaba! Succes!

Teodora30
Începător
Multumesc, dar eu voiam sa stiu dinainte!

Vio73
#StarMember
De exemplu, la Iphone 11, cu 64 GB memorie internă, dacă îți faci un abonament de 25 de euro, mai ai de plată aproximativ 2825 lei. Dacă îl vei lua în rate, vei avea o rată de aproximativ 117 lei lunar, în afară de prețul abonamentului care este de minim 8 euro lunar. Sigur, dacă ești eligibilă pentru rate. Detalii aici: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-iphone-11-64gb-green Ai și o poză atașată! Succes!

tomaciprian
Cunoscător
Totul contează de fiecare cont de abonat în parte, de vechimea abonatului, abonamentul pe care-l are și multe alte chestii de care noi nu avem cum să știm dinainte. Intri în contul tău mai lingiIar apoi adaugi telefonul dorit prin prelungire de abonament, cu abonament nou sau alt abonament superior față de cel pe care-l ai si vei afla costul.

tomaciprian
Cunoscător
Uite, la mine, dupa ce m-am logat in contul meu MyOrange mi s-au generat alte sume fata de ce are @vio73 cum ar fi rata de plata pe luna,avansul. El o avea mai putine puncte Thank You fata de mine, are alt tip de abonament fata de mine,etc. Intelegi acum la ce ma refer? De aceea iti spunem ca cel mai bine este sa aflii singura care este avansul + ratele pe care le vei plati daca alegi acest telefon, noi nu avem cum sa iti zicem exact ca asa va fi si la tine.

Vio73
#StarMember
Eu am făcut simularea nelogat în cont. Dacă vrei un abonament mai mic de 25 de euro lunar, prețul telefonului va fi cuprins între 2800 și 3800 lei, în funcție de valoarea abonamentului. Cu cât abonamentul va fi mai mic ( să zicem de 8 euro), cu atât valoarea telefonului va fi mai aproape de 3800 lei. Eu spun asta în condiții clasice. Dacă mai ai și puncte thank you, evident că prețul va mai scădea. Dacă iei telefonul online în cursul zilei, când temperaturile sunt ridicate, poți avea iarăși reduceri prin programul Hot Summer!

Bossnika
Junior
O alegere foarte buna . Asta tine foarte mult și de vechimea in abonament a numărului.