Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Achizitionarea unui Iphone 11 cu abonament

Buna Comunitateee.. deci as vrea sa imi cumpar un Iphone 11 pe abonament dar am auzit ca ar trebui sa platesti o diferenta..stie careva cum e treaba, daca e multa diferenta care trebuie data?

Teodora30
Teodora30

Teodora30

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
Teodora30
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Bun venit! Fă o simulare în Magazinul online și vezi cum stă treaba. Eventual, poți merge și într-un magazin Orange și poți afla de acolo detaliat cum stă treaba! Succes!

Multumesc, dar eu voiam sa stiu dinainte!

Teodora30
Teodora30

Teodora30

User level
Nivel
0
12 / 100
puncte
Custom field 2
Teodora30

De exemplu, la Iphone 11, cu 64 GB memorie internă, dacă îți faci un abonament de 25 de euro, mai ai de plată aproximativ 2825 lei. Dacă îl vei lua în rate, vei avea o rată de aproximativ 117 lei lunar, în afară de prețul abonamentului care este de minim 8 euro lunar. Sigur, dacă ești eligibilă pentru rate.
Detalii aici:
https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/apple-ipho...
Ai și o poză atașată!
Succes!

Totul contează de fiecare cont de abonat în parte, de vechimea abonatului, abonamentul pe care-l are și multe alte chestii de care noi nu avem cum să știm dinainte. Intri în contul tău mai lingiIar apoi adaugi telefonul dorit prin prelungire de abonament, cu abonament nou sau alt abonament superior față de cel pe care-l ai si vei afla costul.

Uite, la mine, dupa ce m-am logat in contul meu MyOrange mi s-au generat alte sume fata de ce are @vio73 cum ar fi rata de plata pe luna,avansul.
El o avea mai putine puncte Thank You fata de mine, are alt tip de abonament fata de mine,etc. Intelegi acum la ce ma refer? De aceea iti spunem ca cel mai bine este sa aflii singura care este avansul + ratele pe care le vei plati daca alegi acest telefon, noi nu avem cum sa iti zicem exact ca asa va fi si la tine.

Eu am făcut simularea nelogat în cont. Dacă vrei un abonament mai mic de 25 de euro lunar, prețul telefonului va fi cuprins între 2800 și 3800 lei, în funcție de valoarea abonamentului. Cu cât abonamentul va fi mai mic ( să zicem de 8 euro), cu atât valoarea telefonului va fi mai aproape de 3800 lei. Eu spun asta în condiții clasice. Dacă mai ai și puncte thank you, evident că prețul va mai scădea. Dacă iei telefonul online în cursul zilei, când temperaturile sunt ridicate, poți avea iarăși reduceri prin programul Hot Summer!

O alegere foarte buna . Asta tine foarte mult și de vechimea in abonament a numărului.

Bossnika
Bossnika

Bossnika

User level
Nivel
0
63 / 100
puncte
Custom field 2
Bossnika

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!