Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

am o problema cu internetul fix

am net pe pc net fix si ziua imi merge destul de bine, iar seara incepand de la ora 9, 10 imi merge foarte rau, dece ?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Poti oferi detalii despre provider, tip abonament, pe pc sau smartphone....? Motivele pot fi multiple, de aceea e nevoie de cateva detalii suplimentare despre abonamentul folosit.

La "atatea" detalii, cel mai bine te lamureste furnizorul de servicii. Daca in cazul tau este vorba despre ORANGE (pentru internet fix+TV , asa cum spuneai), atunci contacteaza-i prin apel la 300, din contul my orange, pe chat, sau email. Detaliezi problema si ei vor stii atat situatia contului cat si eventuale cauze.
Revino apoi sa ne spui daca si reusit sa lamuresti problema vitezei la net. Oricum, seara de obicei reteaua e mai incarcata... dar nu e neaparat o cauza principala.

Așa cum s-a mai spus și cu alte ocazii, probabil că seara rețelele se aglomerează în anumite zone, cum este și a ta și de aceea ai probleme. Dacă se întâmplă acest fenomen, care se numește ,,congestie", nu prea ai ce să faci, în afară de a le semnala problema sau să mai muți ruterul într-o poziție care să permită captarea mai bună a semnalului, dar nu știu câtă eficiență va avea. Poți încerca și ultima variantă, eventual să pui ruterul chiar mai sus (în pod de exemplu) și vezi dacă are un randament mai bun. Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@Vio73: @inițiatorul nu a specificat nici ca are net de la Orange, nici ca este 4G, nici ca sta la casa. Deci care pod daca nu locuieste la casa si pentru ce mutat routerul daca o fi netul pe fibra?

Știu că a mai deschis topicuri și am bănuit că despre acest lucru este vorba. Ar fi bine să revină cu detalii, pentru că nu reiese prea clar din descriere ce fel de probleme sunt. Chestia cu podul am dat-o doar ca și exemplu!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@andrcata11., revin cu rugămintea să folosești butonul portocaliu "Răspunde" pentru a posta.

O să postez eu acum aici răspunsul tău:

 

"eu am semnal bun in toata casa mi imi merge uneori nasol deoarece am net fix 4 gb nu prin cablu si mai ales asta merg mai nasol in pc. stau la casa dar netul merge nasol din cauza ca e modem de net fix de 4 gb daca era prin cablu era cu totul altceva"

 

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!