Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce procesor de smartphone este mai bun, MediaTek Helio P70 sau Octa-core SD730?

Ce procesor de smartphone este mai bun, MediaTek Helio P70 sau Octa-core Octa-Core (2x2.2&6x1.8GHz) SD730? Doresc sa fie si specificat motivul.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Este cunoscut faptul că procesoarele Snapdragon, produse de Qualcomm sunt cele mai performante, fără doar și poate. Eu pe Snapdragon l-aș alege, dar sigur că există și altele mai puternice de la ei, de exemplu, SND 865 sau 865+.

Citește un pic pe aici:
,,MediaTek vs Qualcomm: Concluzie

Fara doar si poate, totul depinde de preferinte. Daca vrei un telefon normal, care sa se incadreze intr-un anumit buget si care sa nu faca vreun compromis in ceea ce priveste puterea telefonului, atunci solutia este MediaTek. Pe de alta parte, daca un utilizator cauta eficienta globala si un mai bun suport din partea dezvoltatorilor, gama de chipset-uri de la Qualcomm este cea mai potrivita solutie.

La toate astea, alaturam experienta, renumele de pe piata si evidentul avantaj al unor chipset-uri de calitate folosite de brand-uri foarte puternice, astfel ca diferenta de valoare pare clar sa fie una favorabila celor de la Qualcomm. Nu trebuie neglijat nici faptul ca MediaTek are din ce in ce mai multe probleme cu optimizarea si gestionarea modesta a procesului care vizeaza functionalitatea generala a unui telefon care se bazeaza pe un astfel de chipset.''
Sursa: https://blog.catmobile.ro/mediatek-vs-qualcomm/

Succes în alegere!

Cei de la MediaTek au fost prinsi ca triseaza in testele de benchmark https://comunitate.orange.ro/questions/2297375-mediatek-triseaza-benchmark-uri si chiar au reconoscut si ei aceste aspecte.

Prin urmare performantele reale ale unui chipset MediaTek, in conditii normale de utilizare sunt ceva mai slabe decat performantele obtinute in testele sintetice de benchmark.

Mediatek sunt inferioare, de duzină ca sa fim exacți .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!