Întrebare fară răspuns

Provocarea lunii august aduce un nou badge

A vine de la Abonare sau de la August? De la ambele! Pentru că luna aceasta puteți debloca badge-ul August dacă sunteți deja abonați sau vă abonați la newsletter-ul comunității. Astfel, veți fi la curent cu cele mai vizulizate topic-uri, badge-uri noi, concursuri, nominalizări și multe altele.

 

Vom debloca badge-ul în tranșe astfel încât toți cei care v-ați abonat deja sau o faceți luna aceasta, să îl primiți până la final de august.

 

Cum vă puteți abona?

1.Dacă nu aveți cont în comunitate tot ce trebuie să faceți este să bifați că sunteți de acord să primiți noutăți de la noi, în formularul de înregistrare (unde alegeți username și avatar). Aici sunt descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a vă crea cont și a deveni membru.

 

2.Dacă aveți deja cont în comunitate:

  • După autentificare accesați profilul vostru (click pe username sau avatar – zona dreapta sus)
  • Apăsați butonul “Editează profil” (dacă sunteți logat de mai mult timp este posibil sa fie nevoie să confirmați datele contului My Orange)
  • Din profilul vostru, bifați căsuța de abonare la noutăți (în partea de jos, sub lista de avatar)
  • Apăsați pe “actualizare” și gata!

 

Ce ziceți? Ați acceptat deja provocarea sau urmează?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Tocmai am alocat primele 1000 de badge-uri! Deblocăm în continuare, în tranșe astfel încât să primiți toți cei care v-ați abonat sau vă abonați. Vom trimite în curând și primul newsletter al comunității, îl veți primi pe e-mailul asociat contului My Orange :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!