Întrebare fară răspuns

După şase luni de declin, piaţa tabletelor înregistrează o creştere solidă în trimestrul al doilea

După două trimestre consecutive de declin, piața mondială a tabletelor a înregistrat o creștere anuală de 18,6% în al doilea trimestru al anului, cu livrări în valoare totală de 38,6 milioane de unități, conform datelor preliminare ale International Data Corporation (IDC). Unul dintre motivele acestei performanţe este faptul că tot mai mulţi oameni au cumpărat astfel de dispozitive pentru divertisment, afaceri și e-learning, având în vedere că blocajele legate de COVID-19 continuă să restricționeze multe activități.
Mai multe detalii aici:
https://www.economica.net/dupa-sase-luni-de-declin-piata-...

Eu cred că există o parte bună că au crescut vânzările, dar și una rea, pentru că aceste vânzări au strânsă legătură tot cu pandemia. Voi ce credeți? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Munca și scoala în online au facilitat creșterea vânzărilor.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

O posibila legatura cu pandemia exista, dar nu sunt convins nici de veridicitatea sondajului (esantion irelevant), iar pe de alta parte are si un scop de marketing: ideea ca daca se vorbeste de produsul X, atunci prezinta interes.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!