anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

După şase luni de declin, piaţa tabletelor înregistrează o creştere solidă în trimestrul al doilea

Vio73
#StarMember
După două trimestre consecutive de declin, piața mondială a tabletelor a înregistrat o creștere anuală de 18,6% în al doilea trimestru al anului, cu livrări în valoare totală de 38,6 milioane de unități, conform datelor preliminare ale International Data Corporation (IDC). Unul dintre motivele acestei performanţe este faptul că tot mai mulţi oameni au cumpărat astfel de dispozitive pentru divertisment, afaceri și e-learning, având în vedere că blocajele legate de COVID-19 continuă să restricționeze multe activități.
Mai multe detalii aici:
https://www.economica.net/dupa-sase-luni-de-declin-piata-tabletelor-inregistreaza-o-crestere-solida-in-trimestrul-al-doilea_188136.html
Eu cred că există o parte bună că au crescut vânzările, dar și una rea, pentru că aceste vânzări au strânsă legătură tot cu pandemia. Voi ce credeți? Mulțumesc!
2 Răspunsuri 2

Razvan
#StarMember
Munca și scoala în online au facilitat creșterea vânzărilor.

FLo1
#StarMember
O posibila legatura cu pandemia exista, dar nu sunt convins nici de veridicitatea sondajului (esantion irelevant), iar pe de alta parte are si un scop de marketing: ideea ca daca se vorbeste de produsul X, atunci prezinta interes.