Întrebare fară răspuns

as dori sa imi pun internet prin cablu

as dori un email ca sa ii contactez pe cei de la orange ca sa imi pun prin cablu internet daca ma poate ajuta cineva

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Poți să le scrii aici și te vor contacta ei într-un timp rezonabil:
https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/
Dacă nu, poți să le scrii și la adresa de email: serviciul.clienti@orange.ro
Succes!

@andrcata11. Cablu internet poti avea daca si numai daca la adresa de corespondenta exista trasa fibra optica. Baza de date din care aplicatia pentru verificarea acoperii https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/ preia rezultatele nu este actualizata si ofera raspunsuri eronate.

Poate avea si fara fibra optică, adica exact cum a fost cazul la mine.
Optica avand doar Gigi, iar Telepom doar Adsl am ajuns la strutocamila actuala, net si tv la Gigi si mobil la Orange .
Eu la acoperire Orange fix as putea pune net, dar ar însemna revenirea la vitezele amețitoare pe structura telepom, adică exact de unde am plecat pentru ca era viteza mică .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Yeap . Chiar am verificat acum, maxim 280, deci inca nu e fibra nici acum in bloc .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Inițiatorul topicului vă solicită un screenshot.

 

"imi puteti da o poza sa vad ce viteza aveti?" (andrcata11.)

Ping-ul este cam mare pentru că internetul Orange este rerutat prin mai multe servere din rețeaua Telekom. Dacă la tine ( andrcata11.) este rețea proprie Orange, nu o să ai problema asta.
Ruterul este un Huawei HG8247U ( Gpon).

Dacă te referi la antenă, pică semnalul doar când plouă torențial. Dacă te referi la cablu, n-are nicio treabă când plouă

"ma refeream la cablu dar e bn daca nu va pica ca eu am net fix 4 gb si cam pica cand ploua de asta v am intrebat oricum multumesc de raspuns" (andrcata11.)

"nustiu mie imi cam pica uneori net fix 4gb nu inteleg dc ca semnal am full nustiu ce sa zic ii astept momentan sa bage cablu in localitate" (andrcata11.)

S-a mai spus, fenomenul se cheamă congestie de rețea, adică prea mulți utilizatori și antenă respectivă nu mai face față în anumite momente, când numărul utilizatorilor care folosește rețeaua în același timp crește. Practic, vitezele de internet pe care le suportă rețeaua la tine, se împarte la numărul de utilizatori.

"pai asta e cam nasol ar trebui sa rezolve cunva ca nu platesc degeaba,daca eram prin cablu nu mai aveam treaba" (andrcata11.)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!