Întrebare fară răspuns

Sunt probleme cu Samsung S10 plus?

Vreau sa imi iau un S10 plus si cineva de la un magazin partener Orange ma sfătuia sa nu îl iau ca sunt probleme cu el , zicea ca are câteva erori si este mai bun Note 10 . Multumesc

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Soția mea are S10+ de vreun an și merge fără probleme. Posibil sa fie probleme cu câteva terminale, dar asta se întâmplă cam la orice brand.

Eu detin un S10 de aproximativ un an si merge impecabil, Recomand!

dnz
dnz

dnz

User level
Nivel
2
978 / 2000
puncte
Custom field 2
dnz

De obicei, când cineva spune ca un lucru nu e bun, te pune pe gânduri astfel încât nu îl vei mai cumpara. Așa și cu review-urile, dacă unul este contra, te pune pe gânduri. Dacă ești destul de convins din ceea ce ai citit despre acest telefon și simți ca nu trebuie sa îl cumperi, optează pentru altceva.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Probleme putem întâlni la orice produs, pentru ca va fi probabil câte un exemplu cu probleme, din fiecare gamă. Dacă îți dorești neapărat acest model, urmărește-i mai ales părțile bune și vezi dacă prețul și acestea sunt în concordanță cu ceea ce-ți dorești, ca să poți alege în cunoștință de cauză.
Succes!

Folosesc samsung s10 de peste 1an, si nu am avut absolut nicio problema cu el. Este normal ca sfatul unui agent de vanzari sa fie "luati unul mai scump", deoarece si comisionul lui va fi mai mare. Anyway, am observat ca unele terminale de la noi, au ceva probleme indiferent de marca. Eu nu am achizitionat telefonul de la noi, si nu ma plang de absolut niciun defect.
Analizeaza ce spun review-urile si ia o decizie tinand cont si de buzunarul tau:)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!