Întrebare fară răspuns

Solicitare cablare cu internet prin fibra optica intr-o zona fara acoperire cu infrastructura cablu fibra optica?

Cablare locuinta in afara ariei de cablare fibra optica

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Salut!
In comunitate nu se fac solicitari si nici verificari ale conturilor de clienti, comunitatea este formata din clienti.. care te pot ajuta cu un răspuns, o informație din experienta lor..
Pentru a face o solicitare la Orange iti recomand sa folosesti una din caile de contact, care ti se potriveste cel mai bine de aici... https://www.orange.ro/contact/
Nu stiu daca vei avea un rezultat cum doresti, daca nu este inca acoperire in zona, dar, pana nu ceri n-ai de unde sa stii rezultatul..
Succes!

Totul se rezuma ca co$$$turile invetitiei si la profitul obtinut. Daca se considera ca invetitia nu este rentabila dpv al profitului sau costurile se vor amortiza extrem de greu, aceasta nu se va realiza.

Desigur, daca dispui de bugetul necesar te poti racorda pe banii tai la nodul de distributie.

Salutare și bun venit în Comunitate!
Din păcate, cred că e greu de realizat așa ceva, dar poate nu imposibil. În orice caz, noi nu putem să te ajutăm decât cu sfaturi. Sincer, mi-aș dori și eu să am servicii prin fibra proprie Orange, dar deocamdată mă mulțumesc cu cea prin rețeaua Telekom și cu tv satelit.
Oricum, te sfătuiesc să discuți cu un reprezentant Orange, chiar și la nivel zonal și poate te ajută la rezolvarea unei astfel de probleme, dar poate că e bine să mai ai un pic de răbdare și dacă ești prin aproprierea unei zone unde se extinde, ai noroc și vin și spre tine.
Urmărește pe aici stadiul extinderii rețelei:
https://www.orange.ro/verifica-acoperirea/
Succes!

Din pacate este foarte greu, de jumatate de an ma chinui cu o extindere de retea de mai putin de 10 metrii, este o scara de bloc noua, vecinii din scara de langa au fibra de la orange, am facut mai multi locatari nenumarate cereri si sesizari dar in jumatate de an nu s-a rezolvat nimic.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!