Întrebare cu răspuns(uri)

Pot negocia costul abonamentelor de internet și televiziune?

Negociere abonamente internet si Tv

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Contractele de TV si net nu pot fi negociate. Poti alege ce tip de abonament ti se potriveste in functie de pret si canale disponibile. Doar la abonamentele de voce poti negocia resursele incluse sunand la departamentul de ofertare, daca esti in ultimele luni de perioada contractuala si doresti prelungirea numarului.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

De negociat nu cred, n-am auzit pe nimeni sa spuna ca a negociat un abonament de internet si televiziune, iti poti alege din abonamentele disponibile ce crezi ca ti se potriveste... Probabil ca sunt si perioade cu oferte, cand poti obtine ceva la incheierea unui abonament, dar, de negociat ma indoiesc..

Contractele de TV si net nu pot fi negociate. Poti alege ce tip de abonament ti se potriveste in functie de pret si canale disponibile. Doar la abonamentele de voce poti negocia resursele incluse sunand la departamentul de ofertare, daca esti in ultimele luni de perioada contractuala si doresti prelungirea numarului.

Contractele se pot negocia. In functie de disponibilitatea operatorului si in functie de ofertele locale sau regionale poti beneficia de anumite extra facilitati decat cele din oferta standard.

Dpv juridic, orice abonament sau clauza contractula care nu a fost negociata, este considerata abuziva, iar acel contract devine nul.

@FaraUnID am fost de multe ori in magazine de telefonie de la diversi operatori si n-am auzit niciun client negociind vreun contract. Si daca ofertele sunt standard cum poate angajatul adauga preferinta clientului? Apoi cum o sa-l factureze?

TOTUL se poate negocia. De la data facturarii, termen de plată, servicii oferite, număr de puncte de acces... TOT. Faptul ca nu avem curaj sa cerem, ca lasam garda jos la primul "NU" trantit in față, aceasta este altceva. Dar daca prin "negociere" intelegem exclusiv "PRET"... aceasta nu va fi nici negociere, nici vanzare, nici cumparare. Va reprezenta un fiasco din start.
Sper ca fiecare parte, Orange si cu tine (@Ady_2) sa gasiti o varianta convenabila pentru amandoua partile. Dar REPET: Daca va axati doar pe PRET, cel cu NEVOIA cea mai mare-----> PIERDE.

Îți spun din propria experiență, se poate. Adică, mai concret, ți se prezintă anumite variante, din care poți alege sau poți să nu fii de acord cu niciuna, dar nu te aștepta să fie ceva wow față de ce ți s-a dat inițial.

@Miha Z Aceste aspecte nu sa le auzi nicodata pentru aia din magazine sunt spalati pe creier si nu reusesc sa constientizeze faptul ca ei sunt platiti (indirect de catre client) pentru a-l consilia si pentru a-l ajuta sa aleaga cea mai buna oferta, in functie de nevoile sale reale de comunicare.

Agentii se vanzari sunt dresati sa-ti ofere cel mai scump abonament posibil sau mix de abonamente, cu beneficii minime si, daca ar fi posibil, un abonament pe 25 - 35 de ani, precum in cazul creditelor bancare,

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!