Întrebare fară răspuns

ZVON Gama Samsung Galaxy S21

Pentru că deja știm aproape totul despre Galaxy Note20, care va fi prezentat oficial pe 5 august, privirile se îndreaptă deja către următorul smartphone de la Samsung. Seria Galaxy S21, care ar urma să fie lansată în primăvara anului viitor, ar putea fi una extrem de controversată, dacă noile zvonuri se dovedesc a fi adevărate.

 

Se pare că Samsung pregătește mai multe modele de chipset-uri Exynos pe care le va folosi, putând exista diferențe majore între performanța de pe modelul de bază și varianta Ultra.

 

Conform Mauri QHD, un leaker de pe Twitter https://twitter.com/MauriQHD/status/1287060069318705152 , Samsung pregătește seria Galaxy S21 cu trei modele, la fel ca în cazul seriei S20. Astfel, vom avea un Galaxy S21, un S21+ și un S21 Ultra, însă diferențele între ele ar putea fi mai mari decât în trecut. Se pare că Samsung ia în considerare inclusiv includerea unui chipset diferit pe varianta de bază, față de modelele mai scumpe.

 

În tweet-ul postat de Mauri HQD sunt listate cele trei modele, dintre care doar modelul Ultra și modelul S21 de bază au listate chipset-uri. Se pare că Samsung ia în considerare utilizarea unui Exynos 991 sau 992 modelul următor care va preceda modelul Exynos 990 de pe seria S20. Acest chipset va fi folosit doar pe modelul S21 de bază și nu va include un GPU produs de AMD.

 

Samsung și AMD au anunțat un parteneriat anul trecut, iar în 2021 am putea vedea primele chipset-uri care rezultă din acest parteneriat. Se pare că doar modelul Exynos 1000 ar putea fi echipat cu procesoare grafice AMD, care ar trebui să fie semnificativ mai performant, în special în jocuri 3D și alte aplicații cu grafică 3D avansată.

 

Aceeași sursă spunea că Samsung a luat în considerare chiar și utilizarea unui chipset din 2020 pe modelele din 2021, precum Snapdragon 865 sau chiar Exynos 990.

 

Desigur, aceste modele ar fi lansate în Europa. În SUA, China și Coreea de Sud sunt așteptate chiar și pe Galaxy S21 tot chipset-uri Qualcomm, probabil din generația următoare, Snapdragon 875. Pentru că Samsung ia în considerare scăderea prețului telefoanelor sale, modelul de bază Galaxy S21 ar putea fi livrat cu un ecran la 60 Hz, nu la 120 Hz, iar întreaga gamă de produse ar putea să vină fără adaptoare de priză sau căști în pachet, la fel cum plănuiește și Apple să facă pe seria iPhone 12.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-s21-...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Degeaba scad pretul telefonului, daca ti-l trimit fara adaptor de priza.. Atat timp cat, pe client il costa la fel sau mai mult, nu vad de ce si-ar mai pierde timpul cautand in alta parte un adaptor.. ar fi culmea sa ai mereu un laptop/pc la indemana ca sa-ti incarci telefonul.. Poate la casti esti mai dispus sa renunti, ca poti avea o preferinta, dar, la adaptor?!.. hmm... sunt amuzanti.. ca sa nu spun un cuvant cenzurat..

Cel mai probabil s-a mers pe ideea reducerii costurilor de productie si implicit pe ideea unui pret de retail ceva mai mic. Din moment ce incarcatoarele pentru telefoanele mobile au fost standardizate la nivel de UE s-a mers pe principiul: Foloeste fiecare incarcatorul pe care il are ramas prin casa, cumpara unul original sau alege unul de pe taraba.

De acord, dar, poti sa nu mai ai, din diferite motive, poti sa nu vrei de la taraba, ca poate iti faci telefonul omleta si, daca original e scump, rezultat posibil, unii se vor orienta spre telefoane din alta gama, care vin cu încărcător complet.. surprize, surprize..
Eu am câteva încărcătoare prin casa, dar, ma deranjează ideea.. S-ar putea sa li se întoarcă peste bot politica asta.. :)

Nu te impiedica nimeni sa-ti cumperi incacator original. In momentul in care achiztionezi produsul, ai posibilitatea sa-ti cumperi si incarcator separat.

Conform zvonurilor si cei de Apple ar adopta aceeasi tactica in cazul viitorului iPhone 12 si cred ca va deveni un trend, iar majoritatea producatorilor vor merge in directia asta.

Ar fi bine dacă ar folosi mai mult procesoarele Snapdragon decât Exynos, dar văd că merg în continuare mai mult pe ale lor. Vom vedea la momentul oportun ce și cum va fi!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!