Întrebare fară răspuns

Samsung ar putea pierde bătălia pentru telefoanele 5G în acest an, după ce a fost lider de piaţă în primul trimestru

Potrivit noului raport TrendForce, citat de SamMobile, Samsung va vinde aproximativ 29 de milioane de smartphone-uri 5G până la sfârșitul anului 2020. Firma de cercetare estimează că Huawei va conduce piața de smartphone-uri 5G la sfârșitul anului, cu aproximativ 74 de milioane de unități 5G vândute și se așteaptă ca Apple să urmeze îndeaproape cu 70 de milioane de unități 5G.

 

Prin urmare, Samsung va ocupa al treilea loc pe podium și va fi urmată de Vivo, OPPO și Xiaomi, cu cifre de vânzări estimate la 21 de milioane, 20 de milioane și respectiv 19 milioane de unități 5G. Samsung a avut un început puternic în cursa 5G în primul trimestru al anului. Compania a fost lider de piaţă în ceea ce privește livrările globale de smartphone-uri compatibile cu 5G, dar chiar și atunci se părea că compania ar pierde teren în faţa Huawei din cauza lipsei de influență în China.

 

https://www.economica.net/samsung-pierde-batalia-telefoan...

 

Personal, nu cred că Apple va putea vinde multe telefoane 5G în decurs de 4 luni de la lansare, astfel încât să depășească Samsung.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Era de așteptat, mai ales că au și prețuri foarte mari în comparație cu concurență. Samsung sunt prea scumpe și vin alții care oferă aceleași lucruri la jumătate de preț, iar în vreme de criză, acest lucru contează! Plus că la partea cu semnalul, e cam mare diferența în favoarea chinezilor.

Și eu merg tot pe chinezi, modemul radio este mai sensibil, superior, față de coreeni.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!