Întrebare fară răspuns

Acoperire 5g și pe litoral

Observ de ceva vreme că există parțial acoperire 5g și pe litoral. Înseamnă că Orange își extinde treptat aria de acoperire 5g, lucru așteptat de mulți clienți. Îi așteptăm cu interes și în alte orașe ale țării!
Sursa: https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/

Ce părere aveți? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu o aștept mai mult pe cea 4G în interior, unde locuiesc. Am un 3G tras de păr cu viteze "uluitoare"
Eu înțeleg fraza "Calitatea semnalului poate fi afectată de elementele de mediu și materialele de construcție" pe care Orange o are scrisă sub harta acoperirii rețelei, dar telefonul nici măcar nu stă conectat în 4G (nu mai vorbesc de 4G+) și sare imediat în 3G/H+ asta întâmplându-se pe un telefon Huawei, iar pe unul de la Samsung nici măcar nu se conectează pe 4G în exteriorul locuinței. Și vorbim de o localitate la 10 km distanță de centrul Bucureștiului.

Din pacate asta este realitatea,Orange mai are de lucru la acoperirea 4G.
Sigur,este binevenit si 5G-ul (asta daca nu credeti in teorii conspirationiste) si abia astept sa vad cum functioneaza noua tehnologie insa trebuie facut ceva si pentru clientii din zonele neacoperite 4G,sa vina lumina portocalie si pe strada lor. Eu zic ca se poate daca se forteaza un pic.

Viteza la 5G pe litoral este o mizerie.Nu poți sa vezi niciun feed video.Totul se intrerupe(și asta pe calitate low).Asta în condițiile când sunt 10% turiști pe litoral.Dar când or fi 70-80%.

ravami2000
ravami2000

ravami2000

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
ravami2000

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!