anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acoperire 5g și pe litoral

Vio73
#StarMember
Observ de ceva vreme că există parțial acoperire 5g și pe litoral. Înseamnă că Orange își extinde treptat aria de acoperire 5g, lucru așteptat de mulți clienți. Îi așteptăm cu interes și în alte orașe ale țării!
Sursa: https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/
Ce părere aveți? Mulțumesc!
6 Răspunsuri 6

Razvan
#StarMember
Super, extinderea rețelei 5G continuă. 🙂

Miha_Z
#StarMember
Ideea cu extinderea e buna, dar cum am mai zis trebuie mai intai rezolvata problema zonelor fara semnal sau cu semnal 3G.

tomaciprian
Cunoscător
Eu o aștept mai mult pe cea 4G în interior, unde locuiesc. Am un 3G tras de păr cu viteze "uluitoare" Eu înțeleg fraza "Calitatea semnalului poate fi afectată de elementele de mediu și materialele de construcție" pe care Orange o are scrisă sub harta acoperirii rețelei, dar telefonul nici măcar nu stă conectat în 4G (nu mai vorbesc de 4G+) și sare imediat în 3G/H+ asta întâmplându-se pe un telefon Huawei, iar pe unul de la Samsung nici măcar nu se conectează pe 4G în exteriorul locuinței. Și vorbim de o localitate la 10 km distanță de centrul Bucureștiului.

Ascary
Campion certificat
Din pacate asta este realitatea,Orange mai are de lucru la acoperirea 4G. Sigur,este binevenit si 5G-ul (asta daca nu credeti in teorii conspirationiste) si abia astept sa vad cum functioneaza noua tehnologie insa trebuie facut ceva si pentru clientii din zonele neacoperite 4G,sa vina lumina portocalie si pe strada lor. Eu zic ca se poate daca se forteaza un pic.

FaraUnID
Campion certificat
Cand realitatea bate propaganda ieftina! Viteza 4G in buricul targului.

ravami2000
Începător
Viteza la 5G pe litoral este o mizerie.Nu poți sa vezi niciun feed video.Totul se intrerupe(și asta pe calitate low).Asta în condițiile când sunt 10% turiști pe litoral.Dar când or fi 70-80%.