Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] Clarificari oferta roaming SEE Prepay la optiunile de 7 euro

Am efectuat o reincarcare a unui cont prepay si, la un moment dat, am fost surpins de urmatorul pop-up care spune ceva de genul:

"Cand vrei sa folosesti traficul de internet si pentru roaming in SEE, alege o optiune de minim 7 Euro credit"

@Orange Cat de adevarata este aceasta informatie?

Am primit răspunsul colegilor noștri.
@FaraUnID, în ecranul postat de tine informația este, într-adevăr, neactualizată. Opțiunea de 7 euro cu acces la roaming nu mai este disponibilă. Traficul de internet se poate folosi și în roaming doar dacă ai activă o opțiune de minimum 10 euro.
Mulțumim pentru sesizare. Colegii noștri vor corecta eroarea.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Hmm.. oare sa se fi umblat si la ofertele de prepay?!.. Ca pe site parca am vazut ca se poate folosi doar cu optiunea de minim 10 euro.. ai si la optiunile nationale ceva net in SEE, incepand de la 5 euro, dar, poate fi folosit doar cu optiunea de 10..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Și eu sunt curios, e reală informația? Exista optiune de 7 Euro? In my Orange e minim 10 Euro pentru resurse în Roaming... Sau se face referire la o extraoptiune la abonament...?

@teacher_: Bravo, esti pe aproape. Restul nu prea.... Deci e vorba de optiuni de abonament. Pentru prepay nici pomeneala de "internet anytime".

Fiind vorba de Orange Romania, pe mine nu ma surprinde nimic. Spre exemplu, optiunea de internet prepay de 6 euro credit include 12GB de date (la care se adauga bonusurile din campanii) si nu 8GB asa cum apare in momentul in care esti logat pe cont.

In rest..... ramane cum am stabilit!

Este o opțiune, cred, pentru abonamentele Orange Pro, dedicate PJ, probabil a apărut din greșeală iar abonaților persoanelor fizice.

@FaraUnID, am întrebat colegii de la online și vom reveni cu un răspuns.

În ceea ce privește opțiunea de internet de 6 euro, am făcut și eu acum o simulare în contul meu și arată corect.

Poți să pui un screenshot, te rog? Mulțumesc.

 

Clarificari pentru toti: dupa cateva sapaturi prin meniurile ORANGE, am gasit nelamurirea: Este optiune SUPLIMENTARA (extraoptiune) de prepay, dar bineinteles valabila dupa ce ai incarcat un minim de 5 euro (sau posibil chiar minim 7euro). Adica suplimentar pe langa o incarcare initiala. Atasat un screenshot cu optiunile de internet la un prepay. Oricum... nu merita la acest tarif.... parerea mea.
PS: Desi cu prepay, nici macar nu m-am obosit sa scormonesc acel meniu. E mai renatabila o incarcare noua decat suplimentar una de acest tip.

Exact asa apare si la mine, doar ca:

  • pachetul de date afisat acolo, pentru fiecare optiune in parte, este mai mic decat in realitate;
  • faza "Cand vrei sa folosesti traficul de internet si pentru roaming in SEE, alege o optiune de minim 7 Euro credit" apare doar la optiunile de 5 euro, respectiv optiunea de 6 euro

Apare doar la acele optiuni pentru ca doar asa (7€ + optiune) > 10€ (optiune de la care poti discuta de roaming la prepay. Sub 10€ nici nu merita "deranjul" de a plimba Sim-ul prin Europa, intrucat roamingul nu se poate activa.

Am primit răspunsul colegilor noștri.
@FaraUnID, în ecranul postat de tine informația este, într-adevăr, neactualizată. Opțiunea de 7 euro cu acces la roaming nu mai este disponibilă. Traficul de internet se poate folosi și în roaming doar dacă ai activă o opțiune de minimum 10 euro.
Mulțumim pentru sesizare. Colegii noștri vor corecta eroarea.

@Daniela H: Totusi printscreen-ul prezentat in post-ul anterior mentioneaza clar: platesti minim 5 euro si daca ai activa o optiune de 7 euro... ai resurse in roaming. Dintr-o data optiunea de "minim 7" este de fapt de 10 euro? Adica cine incarca doar 7 euro si ulterior activeaza o optiune de "internet anytime".... surpriza: NEMA INTERNET in ROAMING. Sau sunt mai greu eu de cap si nu inteleg textul scris?
Recomandare: cand se modifica ceva ar fi bine sa se modifice global, nu pe alocuri. Raman astfel de "gâlme" prin pagina ORANGE care nu dau bine ca imagine.

@Flo, da, corect, ai dreptate. Ideal ar fi ca astfel de erori să nu existe deloc. Din păcate, se mai întâmplă câteodată ca ele să apară, dar important este că, și cu ajutorul vostru, le corectăm.
"Done is better than perfect" :)
Mulțumim încă o dată tuturor!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!