Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Orange Money - Sumar tranzactie pdf

Am facut doua sesizari anul acesta, una prin martie si alta prin mai, referitor la culorile cu care se genereaza pdf-ul cu sumarul unei tranzactii. Apar date importante scrise cu gri care nu apar lizibil pe o imprimanta care are toner vechi. Trimit la cineva acest extras de tranzactie si mereu cauta sa il tipareasca pe imprimanta buna pentru a apare toate informatiile. Am sesizat sa se refaca paleta de culori si sa fie ca la orice banca. Sa se genereze totul cu culoarea neagra. Daca se doreste sigla Orange Money sa ramana color dar textul si informatiile sa fie cu negru. Nici pana la ultimul update de acum cateva zile nu s-a implementat aceasta solicitare. Poate sunt singurul care utilizeaza acest sumar de tranzactie pentru tiparit?

Lotus
Lotus

Lotus

User level
Nivel
0
2 / 100
puncte
Custom field 2
Lotus
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@Lotus: Bun venit in Comunitate.
Ai incercat si o tiparire "all text black"? Adica nu una greyscale. Incearca si revino cu un feedback.Numai bine!

Bun venit în Comunitate! Cred că mai poți schimba culorile și din programele tale. Dacă nu te pricepi, întreabă pe cineva. Succes!

@Lotus, bun venit în Comunitate și mulțumim pentru feedback!
Am transmis solicitarea ta colegilor noștri de la Orange Money.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!