Întrebare fară răspuns

Sugestie bonus vechime pentru abonamentele Smart 15

Odata cu trecerea la un abonament cu internet national nelimitat (Smart 15), beneficiul "Bonus pentru anii petrecuti la Orange" a devenit irelevant. De fapt, s-a si inactivat odata cu trecerea la noul abonament.
Totusi, consider ca vechimea ar trebui rasplatita cu un beneficiu.

Asadar, sugerez Orange sa ia in considerare adaptarea acestui beneficiu in asa fel incat sa fie relevant si pentru cei cu abonament cu resurse nelimitate de internet national.

Personal, as prefera acordarea de resurse de internet in roaming SEE.

Voi ce credeti?

caracostea
caracostea

caracostea

User level
Nivel
1
156 / 750
puncte
Custom field 2
caracostea
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Cred că este o idee foarte bună. Și s-ar mai putea oferi și reduceri pentru telefoane (de exemplu, câte 10 euro pentru fiecare an petrecut în rețea) sau alte facilități. Dar să ai posibilitatea de a alege. Mi se pare corect ca odată cu internetul nelimitat să se schimbe și programul de fidelizare.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Cred ca beneficiul asta l-ar dori foarte mulți, insa Orange a schimbat abonamentele si a scăzut prețul la care ai acces la roaming si la internet nelimitat, dar, e vorba de produsele sale, nu cred ca poate schimba politica SEE.. asta nu tine de companie...
Cred ca dacă ar schimba bonusul acela, care, pentru cei cu abonamente mai scumpe este irelevant, l-ar putea schimba cu niște resurse care tin de ei... de exemplu, minute internationale sau acces la alte servicii de-ale lor..
Insa, cine stie, poate suntem cu un pas mai aproape și de o schimbare a acestei politici si, poate ca urmează si acolo schimbări :)

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

La un abonament astronomic cu ALL INCLUSIVE ce beneficii sa-ti mai trebuiasca decat fidelizarea prin reduceri mai consistente la achizitii de telefoane si nu numai. Tocmai de aceea a ales sa plateasca dublu / triplu comparativ cu altii ca sa beneficieze macar de aceste resurse platindu-le, nu primite pomana (a se citi beneficiu).

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

O alta idee ar fi conversia vechimii în vouchere Emag, Carturesti, Altex, Finestore :D și tot asa.
Cred ca mulți ar aprecia reduceri și în alte magazine, nu numai în Orange, în funcție de nevoile fiecăruia.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

@Razvan , @The Special List Orange nu este capabila sau nu vrea sa puna bazele unor parteneriate, pe bune, cu retaileri care ofera produse de uz general indelungat (Altex, Flanco, eMag, Dedeman, Kika, Jysk, Ikea, etc) pentru posesorii Orange Card si voi aduceti in discutie transformarea vechimii in retea in beneficii Emag, Carturesti, Altex, Finestore ?!?!?!

In trecut se ofereau vouchere proportionale cu vechimea in retea, vouchere valabile in magazinul online, iar miscarea s-a dovedit un fiasco total, din simplul fapt ca pret si pentru ca pretul standard al produselor vandute de Orange.

@FaraUnId Orange poate sa încheie parteneriate de asemena gen, prefer sa cred ca pana acum nu s-au gândit și la aceasta varianta de recompensare a vechimii. Pana la urma și de asta suntem noi aici, sa le dam idei constructive, nu doar sa criticam.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Personal, nu agreez ideea reducerilor aplicate la alti comercianti. Pentru ca, garantat, vor fi si persoane care nu vor fi satisfacute de lista de comercianti agreata, deci vor fi privati de beneficiu.
De exemplu, degeaba imi dau discount la Emag, daca eu prefer sa nu cumpar de la Emag fiindca, de regula, au preturi cam mari sau fiindca am avut o experienta proasta in trecut, etc.

In schimb, imi place ideea lui @Vio73 cu o reducere de x EUR sau x% pentru fiecare an petrecut in retea.
Plus, ideea initiala pe care am avut-o, cea cu trafic in roaming SEE (x MB/luna pentru fiecare an petrecut in retea).

caracostea
caracostea

caracostea

User level
Nivel
1
156 / 750
puncte
Custom field 2
caracostea

Partea cu boficicatie de forma x EUR sau x% pentru fiecare an petrecut in retea, exista si se aplica la contractarea unui pachet Love pentru 24 de luni, doar ca - tipic pentru Orange - orice campanie de genul acesta este insotita de X x X * in josul paginii.

  • daca este vara, daca este zi cu soare, daca este an bisect, daca exista deja alte servicii pe cont, daca media facturilor este de, daca in ultimile 6 uni ai avut restante la intertinere, daca ai masina mai scupma de 5000 euro, daca esti casatorit, daca ai copii, etc.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!