Întrebare fară răspuns

Nou! Colțul de cultură din secțiunea “Articole”/ Orange Help

Din dorința de a împărtăși cu voi dragostea lor pentru cărți, colegii noștri Alina și Florin au dat viață  ieri unei secțiuni noi  pe site-ul Orange – Colțul de cultură (https://www.orange.ro/help/articole/o-carte-un-om-de-vorba-cu-scriitoarea-raluca-nagy).

 

Amândoi mari iubitori de carte, și-au propus ca în acest “colț” să împărtășească cu voi ce-au mai citit recent, ce autori au mai cunoscut și să realizeze o serie de interviuri cu scriitori și artiști români din toate domeniile.

 

Într-un prim articol o veți cunoaște pe Raluca Nagy, omul din spatele romanului ”Un cal într-o mare de lebede”. Veți descoperi detalii interesante atât despre acest roman, cat și despre Țara Soarelui Răsare.

 

Vă invităm să vizionați interviul și vă așteptăm aici cu opinii. 

Vom posta și noi în Comunitate, pe acest topic, toate noutățile din “Colțul de cultură”.

#LecturaPlacuta

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Având în vedere că nu putem toți să citim toate cărțile și că nu putem toți călători pe unde ne duce gândul, este o inițiativa binevenită.. care poate "îmbogăți" si comunitatea.. :)

A fost publicat cel de-al doilea interviu de la "Colțul de cultură". 

 

Vă invităm să-l ascultați pe scriitorul, jurnalistul și scenaristul de benzi desenate Marian Coman care ne povestește despre colecția sa de povestiri fantastice "Omulețul din perete". 

https://www.orange.ro/help/articole/un-om-o-carte-de-vorba-cu-scriitorul-marian-coman

 

#EnjoyReading

 

Alina și Florin ne invită astăzi să intrăm în lumea poveștii Ickabog de J.K. Rowling, binecunoscuta autoare a seriei Harry Potter.

Editura Arthur va oferi cititorilor din România povestea Ickabog în foilenton, începând din 1 septembrie 2020 până pe 16 octombrie 2020, în 34 de părți.

 

J.K. Rowling îi invită pe tinerii artiști în devenire, între 7 și 12 ani, să ilustreze această poveste pe măsura publicării capitolelor online. Există premii în cărți oferite de editură pentru cei 34 de câștigători, dar cel mai important premiu va fi faptul că desenele lor vor apărea în cartea scrisă de J.K. Rowling.

 

Găsiți aici mai multe informații despre Ickabog, dar și despre cum puteți înscrie desenele copiilor în concursul oficial de ilustrații. Tot aici puteți vedea și regulamentul concursului.

 

Succes si ... #EnjoyDrawing!

 

Alina vă dorește o toamnă blândă și spor în toate și vă recomandă o carte pentru adolescenți. De data aceasta Florin stă de vorbă cu scriitorul Alex Moldovan despre cartea lui de debut: ”Olguța și un bunic de milioane” apărută la Editura Arthur.

 

Pasionat de literatura pentru copii, Alex Moldovan a tradus peste 30 de cărți de gen, printre care și Harry Potter și Prințul Semisânge a lui J.K. Rowling.

 

Pe aceia dintre voi care aveți copii adolescenți, dar nu numai, vă invitam să descoperiți aici aventurile Olguței prin Cluj și sa-l cunoașteți mai bine pe Alex Moldovan și pasiunile sale.

 

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!