Întrebare cu răspuns(uri)

Dezactivare Family HD Go

Cum se poate dezactiva din my orange un beneficiu de Family HD Go activat tot din contul online? Beneficiul este gratuit pentru 3 luni dar nu îl doresc și fiind activat din greșeala doresc dezactivarea lui. Menționez ca la 321 sms cu STOP nu funcționează

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri! Aparent pentru beneficiile activate nu exista buton de Dezactivare (acestea nu apar la opțiunile abonamentului pentru a fi dezactivate, ci apar doar in scop informativ la secțiunea beneficii cu statusul de activat). Dar in urma unui apel la 300 am înțeles ca după ce trece o luna de facturare pot reveni cu un apel tot in call center pentru a dezactiva.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (8)

Da (6)

43%

6 membri au votat cu DA

8 membri au votat cu NU

43% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Incepi sa mai vii de-acasa.... "ai sunat la ei". Si e normal sa "activezi" un serviciu dintr-un click, sa fie functional doar sunand la ei si sa il dezactivezi tot apeland la ei? Daca ti-ai modifica abonamentul DA, as intelege. Dar se presupune ca ei ti-au oferit ceva pe care tu ca abonat mai trebuie sa-l activezi sau nu acel beneficiu. Caz concret: beneficiul de ziua de nastere: cum ar fi ca tu sa apelezi sunandu-i ca tocmai ti-ai dat seama ca te-ai nascut in alta zi?..... pentru ca aici se poate modifica de la tine putere. Poate intelegi ideea care doare.... daca nu "caut altceva".

Nimeni nu este perfect și mai au tot timpul de îmbunătățit câte ceva, iar noi trebuie să fim calmi și să semnalăm problemele, sperând la o rezolvare a acestora.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!