Întrebare cu răspuns(uri)

Dezactivare Family HD Go

Cum se poate dezactiva din my orange un beneficiu de Family HD Go activat tot din contul online? Beneficiul este gratuit pentru 3 luni dar nu îl doresc și fiind activat din greșeala doresc dezactivarea lui. Menționez ca la 321 sms cu STOP nu funcționează

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri! Aparent pentru beneficiile activate nu exista buton de Dezactivare (acestea nu apar la opțiunile abonamentului pentru a fi dezactivate, ci apar doar in scop informativ la secțiunea beneficii cu statusul de activat). Dar in urma unui apel la 300 am înțeles ca după ce trece o luna de facturare pot reveni cu un apel tot in call center pentru a dezactiva.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (13)

Da (8)

38%

8 membri au votat cu DA

13 membri au votat cu NU

38% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Incepi sa mai vii de-acasa.... "ai sunat la ei". Si e normal sa "activezi" un serviciu dintr-un click, sa fie functional doar sunand la ei si sa il dezactivezi tot apeland la ei? Daca ti-ai modifica abonamentul DA, as intelege. Dar se presupune ca ei ti-au oferit ceva pe care tu ca abonat mai trebuie sa-l activezi sau nu acel beneficiu. Caz concret: beneficiul de ziua de nastere: cum ar fi ca tu sa apelezi sunandu-i ca tocmai ti-ai dat seama ca te-ai nascut in alta zi?..... pentru ca aici se poate modifica de la tine putere. Poate intelegi ideea care doare.... daca nu "caut altceva".

FLo1
FLo1

FLo1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo1

Nimeni nu este perfect și mai au tot timpul de îmbunătățit câte ceva, iar noi trebuie să fim calmi și să semnalăm problemele, sperând la o rezolvare a acestora.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!