Întrebare cu răspuns(uri)

De ce nu pot plati cu cardul orange money produse de pe joom?

Buna seara! Am si eu o intrebare: de ce nu pot plati cu cardul orange money produse de pe joom? Am toate casutele bifate inclusiv plata internet, si imi apare plata refuzata cand finalizez comanda. Multumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut! Poate este o problema tehnica a celor de la Joom.. eu personal nu folosesc Joom, dar am putut plăti fara probleme pe Ali Express cu cardul Orange.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (5)

71%

5 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

71% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut! Poate este o problema tehnica a celor de la Joom.. eu personal nu folosesc Joom, dar am putut plăti fara probleme pe Ali Express cu cardul Orange.

Și eu am plătit cu cardul online, unde am avut nevoie, nu am întâmpinat probleme. Cu alt card ai reușit să plătești/finalizezi comanda?

Ca e VISA, ca e MASTERCARD nu ar trebui sa fie probleme. Emis de banca X sau IFN-ul Y...nu conteaza. Doar fonduri suficiente sa fie pe el. Mai incearca si vezi daca persista eroarea (sau daca e la fel). Eu nu am avut probleme pe joom cu un card mastercard.

Probabil că e așa cum ai spus, adică nu a vreun acord cu cei în cauză. Dacă a mers cu alt card, iar cu cel în cauză ai încercat mai multe zile la rând, e clar o problemă.

@Szabolcs ne-au confirmat și colegii noștri, site-ul Joom este asemănător celui de la AlliExpress.
Cu cardul de la Orange Money, fiind VISA, se pot face plăți pe internet, pe orice site care acceptă carduri VISA.
Dacă nu funcționează pe Joom, există posibilitatea ca site-ul respectiv să aibă o problemă.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!