Întrebare fară răspuns

[Rezolvat] Nu pot alimenta cardul Orange Money

Știe cineva pana când e indisponibil serviciul Orange Money? Nu pot alimenta cardul.

Răspunsuri

@Veronica, am făcut și eu o probă și am alimentat contul acum 2 minute, fără probleme.
Ne dai, te rog, mai multe detalii? Nu poți accesa aplicația Orange Money sau primești vreo eroare la alimentare?
Ce telefon folosești? Cu ce card încerci să faci alimentarea?

Si eu l-am alimentat azi si am platit abonamentul Orange.Aplicatia a functionat ,totusi cu sincope azi , dar si semnalul are intreruperi probabil din cauza caldurii:)

Veronica_2, așa face mereu aplicația câte 1/2 zile/lună nu poți alimenta contul, azi tu ai fost cea "norocoasă" , mâine va fi rândul altei persoane care nu va putea reîncarca. De câteva luni utilizez Orange Money și măcar 1/lună nu am putut să mai alimentez și cel mai aiurea a fost când vroiam să completez suma disponibilă în cont și nu m-a mai lăsat și a doua zi nu mai puteam să aștept și am fost nevoit să retrag suma depusă din cont.

Din păcate, mai sunt momente în care nu merge să faci unele operațiuni, dar trebuie să ai răbdare că își revine. Ulterior, îți faci treaba fără probleme! Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Este bine că ai reușit în final să alimentezi și să plătești. Totuși, cum se explică căderile atât de dese la Orange Money?

E ciudat că uneori merge foarte bine și are momente ( zile), când e inutilizabil.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Buna Veronica si bine ai venit pe comunitate. Cand mai intampini probleme cu alimentarea cardului,plati furnizori sau transferuri si primesti erori de genul "serviciu indisponibil" etc da-i un restart la telefon.
Unele telefoane din diferite motive nu inchid aplicatia Orange Money (sau altele) complet. Acestea raman deschise undeva in background si cand incerci sa deschizi aplicatia primesti eroare pentru ca utilizarea anterioara a aplicatiei nu a fost inchisa. Ai sa vezi ca nu mai intampini astfel de probleme. daca folosesti acest procedeu (atunci cand este cazul).
Ca o recomandare,incercati sa va mai curatati telefoanele din cand in cand. Se aduna atat de multe "reziduri" incat acestea (telefoanele) nu mai functioneaza corect.
_____________________________________

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!