Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concurs: Vara asta am numai de câştigat

Fă-ţi cadou un Polaroid Now cu Orange Home TV şi HBO

Câştigă unul dintre cele 10 Polaroid Now

Vara asta ai numai de câştigat. Ai canalele TV preferate cu abonamentele Orange Home TV, cele mai aşteptate filme şi seriale cu opţiunile MAXPAK sau HBO, plus şansa de a câştiga unul dintre cele 10 Polaroid Now, prin tragere la sorţi.
Cum participi la concurs

Activează în perioada 1 iulie – 17 august unul dintre abonamentele TV menţionate în regulament, împreună cu una dintre opţiunile MAXPAK sau HBO
Completează formularul de mai jos pentru înscrierea în tragerea la sorţi

Pentru detalii complete legate de mecanismul concursului şi condiţiile de eligibilitate, citeşte regulamentul campaniei.
Detalii aici:
https://www.orange.ro/love/concurs-love-si-hbo/
Mi se pare interesant! Vouă?

Răspunsuri

Daca as fi avut timp sa urmaresc mai multe filme.. si ar fi fost necesare niste abonamente in plus, as fi participat..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

SCENARIUL 1: Cel mai ieftin abonament Home TV cca 28 lei / lunar + pret optiune HBO cca 15 lei / lunar

28 + 15 = 43 lei / lunar x 24 luni = 1032 lei

Pret camera foto Polaroid Now cca 600 lei. Decat sa cotizez la Orange cca 1032 lei si sa fiu "legat" contractual pentru 24 de luni, in speranta ca POATE o sa castig un aparat foto Polaroid Now, mai bine cumpar din banii mei acea camera foto, iar diferenta de cca 400 lei ramane in buzunarul meu!

SCENARIUL 2: Cel mai scump abonament Home TV cca 56 lei / luna + pret optiune MAXPAK cca 23 / lunar

56 + 23 = 79 lei / lunar x 24 de luni = 1896 lei

In Altex pretul unui DSLR CANON EOS 4000D, 18 MP, Wi-Fi, negru + Obiectiv 18-55mm SEE este de 1600 lei.

Tu ce parere ai @Vio73 ?

Eu am Love, cu net de 300 și pachet Global la 8 euro, iar în primele 6 luni, la 5 euro/lunar. Nu am HBO, pentru că nu urmăresc prea mult filme.

Eu nu te-am interbat ce ai sau ce nu ai in momentul de fata.

Eu am intrebat daca te-ai "lega" pentru 24 de luni, pentru ca final de contract sa cotizezi cca 1900 lei in speranta ca vei castiga o camera foto de 600 lei si asta conditiile in care cu 1600 lei poti sa-ti cumperi un DSLR, iar majoritatea canalelor TV din grila Orange se vad gratuit in www, plus ca ramai si cu cca 300 lei in buzunar !?!?!?

E asemeni scopului pentru o factura de valoare cat de mare la Orange, doar pentru ca in urma platii acesteia sa "incasezi" mai multe puncte TY.

Dacă te abonezi și beneficiezi indirect și de un premiu la concurs, de ce nu. Am pachet maxpack activat la operatorul de tv curent. Pasionații de filme, își pot face un mic cadou.

Mama mea tocmai a incheiat un abonament pentru televiziune Orange luna asta ..Hai ca intru sa vad despre ce e vorba si care sunt conditiile concursului. Mersi ca ne ti la curent, Vio ! :D

Daca esti deja abonat doar te uiti la oferta si-ti zici ''ce vrajeala'', daca as vrea sa ma abonez castigul in urma unui concurs nu mi-ar mari imboldul ,ma abonez ca imi trebuie nu ca sa castig ceva

Diana
Diana

Diana

User level
Nivel
3
2104 / 5000
puncte
Custom field 2
Diana

Sa facem o paralela:

  • Anii '90 perioada diALOg, campanii la abonare prin care se ofereau GARANTAT si limita stocului: mixere de bucatarie, robori de bucatarie, blendere, prajitoare de paine, aparate foto cu film, DVD playere, uscatoare de par, radiocasetofoane, in general electronice si electrocasnice de mici dimensiuni.
  • Anul 20-20, te abonezi la un pachet 3 Play si POATE o sa castigi una din cele 10 camere foto.

The future is bright, da' nu la noi, in Canada si cu viza doar dus!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!