Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

E vreo schimbare in lista de convorbiri in contul my orange?

De ce nu pot sa vad lista de convorbiri decat pe ultima luna? Inainte puteam sa o vad in urma cu pana la 2 ani.

Răspunsuri

Ai dreptate, am verificat si eu acum.. am setat iunie anul trecut - prezent si imi arata doar incepand cu 20 iunie, anul asta, pe ambele abonamente pe care le folosesc eu..
Ori se lucreaza la My Orange, ori s-a hotarat sa se mai scurteze lista de convorbiri.

Nimic schimbat. Doar ca tu ii dai ce vrei sa iti afiseze, iar el iti arata doar ce vrea, adica DOAR cu doua luni in urma. Si asa incet ajungi sa accepti ce vrei tu din ce vrea Orange. E inceputul.

@Nick74 și @Jay, folosiți varianta PC sau mobil? Ați încercat și de pe un alt dispozitiv?
Nu au fost făcute recent modificări în My Orange.

@DanielaH: indiferent de perioada aleasa, te lasa sa selectezi orice perioada, dar returneaza ca rezultat doar ultimile 2 luni. Si din aplicatie si de pe desktop.

@DanielaH: daca e nevoie de vreun screenshot de pe desktop cu perioada de 2019 selectata dar cu iunie-iulie 2020 returnat.... pot trimite dupa "pictarea" numerelor apelate.

@Daniela, initial, doar in aplicatie am verificat.. m-am uitat acum si pe varianta desktop..
Se intampla acelasi lucru.. imi afiseaza doar incepand cu 20 iunie..

La mine afiseaza doar ultima luna.. azi e in 20 iulie si eu pot vedea din 20 iunie.. fara vreo legătură cu data de facturare.. factura mea se emite pe 7..

Poti sa descarci si factura detaliata din Facturi -> click pe cele 3 puncte din dreptul facturii -> Descarca detalii factura. Am gasit cu 1 luna sau 2 in urma o informatie care spunea ca in Detalii convorbiri ar fi disponibile informatii doar pentru luna de facturare in curs, iar pentru cele cu pana la 24 de luni in urma trebuie sa descarci factura detaliata.

Asteptam sa vedem ce zice si @DanielaH, dar pana atunci factura detaliata este o solutie.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!