Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Serviciile optiunilor orange nu functioneaza

Serviciile optiunilor iarasi nu functioneaza?

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Cand incerc sa sun international primesc mesajul sa imi verific optiunea. Care are deja minute internationale 788 ca sa fiu exacta. Si este activa pana pe 22 iulie.

Stie cineva ce se intampla ca deja de jumatate de zi nu pot folosi minutele si absolut nimeni nu raspunde la telefon pentru serviciu clienti.

Fiecare problema este urgenta. Ori trebuie asteptat mai mult, ori e doar pentru gestionarea sesizarilor plasate telefonic / scris.

Am incercat de 3 ori astazi si aproape 45 de minute am asteptat de fiecare data la telefon. Am plasat si o reclamatie si atunci voi astepta raspuns, dar nu este ok ca aceeasi problema sa apara in aceeasi luna.

Poți apela și la Chat Djingo sau din My Orange, secțiunea Contact.Sper ca de data asta să fie cu noroc și să nu mai întâmpini probleme. Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut, Alice !
Ai mai incercat sa suni international pana acum ? De cate ori ai mai intampinat aceasta problema ? Eu nu folosesc minutele internationale lunar, dar din cand in cand, mai sun in Chicago si nu am patit sa am probleme, decat daca persoana de la celalalt capat avea telefonul inchis/fara semnal . Poate poti incerca o resetare a telefonul, dupa re-insertia cartelei sim ?

Probabil că s-a rezolvat, de inițiatoarea nu ne mai spune nimic.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!