Întrebare fară răspuns

Internet problems

Imi merge internetul foarte greu de un timp, stie cineva vreo solutie ?

Larylariss
Larylariss

Larylariss

User level
Nivel
0
1 / 100
punct
Custom field 2
Larylariss

Răspunsuri

Înțeleg că n-a fost așa dintotdeauna.. ce s-a schimbat între timp și despre ce zona/localitate este vorba?..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut si bine ai venit in comunitate!
In primul rand, am vazut ca ai postat de doua ori aceeasi intrebare :)
In al doilea rand, subiectul a mai fost dezbatut; la o cautare pe comunitate poti gasi topice precum https://comunitate.orange.ro/questions/2332371-internet-telefon-slab sau https://comunitate.orange.ro/questions/2375821-internet-slab
Arunca un ochi pe acele topice si vezi daca situatia ta este descrisa corect si daca s-a discutat ceva asemanator deja, te rog.
In caz contrar, te rog sa ne dai mai multe detalii. Internet prin fibra sau 4G? Daca este prin 4G merge foarte greu tot timpul sau isi revine dupa emiterea facturii?
Sunt anumite aspecte care ne pot indica problemele pe care le intampini, insa din descrierea ta stim doar ca iti merge internetul greu de un timp; teoretic nu este normal, insa pentru a putea sa te ajutam sa gasesti o solutie, te rog sa ne descrii pe larg situatia ta.

Trixen_old
Trixen_old

Trixen_old

User level
Nivel
3
3691 / 5000
puncte
Custom field 2
Trixen_old

Ce inseamna "merge greu"? Navigare?, email?, download? Siteuri din RO sau straine? Desktop sau smartphone? Fibra sau net mobil?
Detaliaza si vei primi un raspuns mai exact, posibil si util. Altfel e o simpla parere.

@Larylariss, salutari !
Poate daca ne-ai oferi mai multe detalii, am veni si noi cu mai multe solutii :
Este vorba de internet fix, wifi sau date mobile? Incerci sa folosesti functia de navigare/ download/ vizionare online ?

In general, poate fi si o problema de banda suprapopulata, daca e vorba de un router. Poti schimba setarile de banda prin "Wifiinfoview", pe Google.
Daca e vorba despre date mobile, poate fi reteaua supraincarcata sau o zona cu acoperire mai slaba. Poate ne poti spune si in ce zone intampini dificultati?

Asteptam updateuri :D

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!