Întrebare cu răspuns(uri)

De ce nu pot plati cu telefonul? THE ITEM IS NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY

Salut. Am telefonul configurat de catre un baiat de la banca. Si in continuare cand incerc sa platesc cu telefonul imi spune SET UP GOOGLE PLAY. Daca ii dau set up imi zice THE ITEM IS NOT AVAILABLE IN YOUR COUNTRY. Ce am de facut? Mltumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (5)

Da (0)

0%

0 membri au votat cu DA

5 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut!
Nu poti plati cu telefonul, pentru ca Google Pay nu este momentan disponibil in Romania..
Se discuta ca va fi disponibil pe android, dar, inca nu se stie cand..

https://transferwise.com/ro/blog/google-pay-romania
https://www.idevice.ro/2019/04/03/google-pay-cand-se-lans...
Daca am inteles corect si ai incercat sa faci plata prin Google Pay..

@dorian_2: Poti detalia ce fel de plata vrei sa faci cu telefonul? Plata cu telefonul prin NFC? Plata electronica printr-o aplicatie bancara dedicata prin transfer bancar? Banuiesc ca nu te intereseaza plata cu cardul pe site-ul emitentului facturii.
Daca vrei aplicatie pentru plati prin NFC, incearca BT PAY. Accepta si carduri non-bt.
https://www.bancatransilvania.ro/wallet-bt-pay/

De ani de zile platesc cu telefonul si nu am avut probleme.
Pe telefonul tau Android asigura-te ca NFC este activ si configureaza aplicatia bancii ca aplicatia implicita penru plati. Modul exact de a face asta depinde de modelul telefonului.
Atata timp cat aplicatia bancii suporta (sunt convins ca sunt mai multe, dar eu folosesc RaiPay de la Raiffeisen, Homebank de la ING si am auzit ca si aplicatia Bancii Transilvania suporta platile cu telefonul), nu ar trebui sa ai nicio problema in a efectua plata.
Important: este o mare diferenta intre a avea o aplicatie bancare configurata pe telefon si a avea telefonul configurat pentru plati la comercianti. Sunt multe aplicatii bancare care iti permit sa iti vezi soldul, sa faci plati prin transfer, conversii valutare, etc. insa nu te lasa sa faci plati cu telefonul prin NFC direct la POS.
Ne poti da mai multe detalii legate de banca emitenta a cardului pe care vrei sa il folosesti prin telefon si modelul telefonului tau?

Buna Dorian.
Din pacate pentru utilizatorii de telefoane cu sisteme android, google pay inca nu este disponibil in Romania. In schimb, daca esti doritor de acest serviciu, iti poti schimba telefonul cu sistem de operare iOs, deoarece, APPLE PAY, este disponibil in Romania.
In rest, Flo ti-a adresat cateva intrebari pertinente, si ti-a dat si cateva sfaturi.
Mult succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!