Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Smart Tester - Testează Huawei P40 Pro

Salut tuturor! 

 

De astăzi a început campania de testare pentru Huawei P40 Pro. 

Ce trebuie să faceți ca să participați? Accesați campania Smart Tester până pe data de 27 iulie și intrați în contul vostru My Orange din pagina de campanie, pentru înscriere.

Concursul se adresează exclusiv clienților Orange care au abonament.

 

Mult succes! 

Răspunsuri

Pagina 2 din 3

Este ceva ce nu cred că ați văzut... Serviciile Google nu sunt disponibile in aplicații.. dar poți intra pe net pe maps.google.com, sau pe YouTube.com de pe browserul telefonului. Am stat vreo 15 minute și asta am făcut într-un shop, acum câteva zile. Nu e nimic schimbat, doar că nu sunt aplicații dedicate și trebuie sa intri pe un site web pentru a avea acces.

M-am inscris si eu. Poate testand si mobile Huawei mi-as schimba parerea despre acest brand si voi lua in calcul in viitor si achizitia lor.

Cu drag MihaelaC :)
PS: e mult spus sesizare
M-am gandit ca poate e ceva gresit si de aceea a mers.
In trecut trebuia sa ai abonament de voce si date pentru a te înscrie.
‏‏‎ ‎
Cand primești telefonul se primește un proces verbal, deci in principiu si cei de la cartela ar putea participa dar este un serviciu exclusiv pentru abonați, de aceea exista servicii pentru abonați si servicii pentru cartela.

Asa mai merge. Adica abonament voce. Ca o fi el si cu date... e alta poveste. Acum ca prepey-istii au ramas pe dinafara si ei nu participa la testari... c'est la vie.

Cred ca as fi in stare sa cumpar un telefon de la huawei doar sa vad cum este fara GMS si cum e sa traiesti fara aplicatiile care tin direct de serviciile google!

@Florin eu pur si simplu nu as avea cum. Am aplicatiile dedicate Google Home si Google Nest care-mi deservesc lucrurile IoT din casa pe care pur si simplu nu le-as putea inlocui cu altceva si nici nu se pot activa si din browser,asa ca astept Note 20 sa ma inscriu la testare :)

@Ascary nu stii de unde sare iepurele , asa ca inscrie-te
Nu stiu cum m-as descurca fara servicii Google ,dar m-am incris si poate am noroc sa vad

Și eu cred că e bine să te înscrii! N-ai de unde să știi cum stă treaba. Și eu m-am înscris anul trecut la Huawei P 30 pro și când m-au sunat, am crezut că e vreo glumă sau țeapă, dar apoi am fost extrem de mulțumit și chiar am trecut la Huawei.

Nu pierdem nimic dacă ne înscriem, mai ales că poți avea experiențe interesante. Oricum, șansele sunt destul de reduse de a și fi extras.

Eu am cumpărat P40 pro. Ce e nasol ca nu merg multe aplicații fără serviciul Google. Inclusiv cele de la Orange. Antivirus, cloud, TV. Nu merg nici după instalarea Google. În rest telefonul e ok, se mișcă foarte repede, poze foarte bune. Când l-am cumpărat eram indecis între P40 pro și s20 ultra. Am ramas pe P40 pro.

Cred ca S20 (mai ales Ultra) ar fi fost o alegere mai inspirata,dar nah,e strict o parere personala.
Foarte frumoase Huawei-urile din ultimul timp (zici ca-s Samsung) insa cam au minusuri mai ales pe partea software.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!