Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Smart Tester - Testează Huawei P40 Pro

Salut tuturor! 

 

De astăzi a început campania de testare pentru Huawei P40 Pro. 

Ce trebuie să faceți ca să participați? Accesați campania Smart Tester până pe data de 27 iulie și intrați în contul vostru My Orange din pagina de campanie, pentru înscriere.

Concursul se adresează exclusiv clienților Orange care au abonament.

 

Mult succes! 

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

Eu m-am înscris :). Succes tuturor!

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Acum m-am înscris și eu. Succes tuturor!!!!

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3681 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

@Comunitate: Cei pe prepay de ce nu ar putea fi testeri? Nu folosesc si ei tot un telefon smart? Nu sunt si ei clienti Orange? Nu sunt platitori de servicii Orange? Aici e cam cu miros de ....discriminare. :((

@FLo_1 nu cred că este discriminare. Acesta este regulamentul :)
Cam la fel se întâmplă și la alte companii - de ex. dacă este campanie la o băutură carbogazoasă de culoare neagră, nu pot participa decât cei care consumă acea băutură nu și cei care o consumă pe cea cu gust de portocale, deși ambele sunt produse de aceeși firmă, practic, consumatorii sunt ai aceleiași companii. Nu am dat numele băuturilor, dar te prinzi tu cam care ar fi :)

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Cred ca cei de pe prepay nu prezinta atata garantie cat cei cu abonament. E totusi un telefon scump si cei cu prepay nu au nici un contract cu Orange, pe cand cei cu abonament au si-s mai usor de constrans si penalizat daca fac vreo "gluma" cu telefonul. Gata, m-am inscris! Tare mi-as dori sa testez cel mai nou telefon de top de la Huawei, sa vad cum e fara serviciile Google si care sunt diferentele fata de P30 Pro, pe care il detin si il folosesc la greu. :)

@rafa: e pentru cei cu abonament de voce. Oricim putini care nu au date mobile inclus in abonament.
@svetalex: mergan pe logica ta(cea cu sucul) nu ar fi trebuit sa participe cei care nu consuma bautura respectiva. Asadar, revenind, cei cu prepay folosesc alta retea decat Orange? Au alt terminal? Aspectul de testare a unui device este independent de apartenenta SIM-ului din telefon, deoarece ca aparat va functiona exact la fel, ca e un SIM cu prepay sau unul pe abonament.
...dar ce mai conteaza dreptatea cand judecata este stramba? Regulamentul de supunere e regula de aur.

Eu nu ma mai inscriu in astfel campanii de testare fiindca sunt atat de ghinionist incat daca in sat exista o singura pioneza pe jos eu voi fi cel care v-a calca pe ea. Pur si simplu n-am noroc. :)))
Si apoi e vorba de Huawei...nimic interesant :)

@Ascary poate pe principiul acesta cred că ar trebui să te înscri. Îți dai seama că vor fi zeci de mii de înscrieri, și dacă funcționează treaba cu pioneza, se va agăța de tine :)

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Și eu m-am înscris! Succes tuturor. @Flo_1, daca tu decizi sa nu mai returnezi telefonul, cum vor da de tine cei de la Orange? Daca ai abonament, exiști in baza de date, au adresa și tot.. la prepay, nu au nimic despre tine, decât niște date de logare care pot sau nu pot fi reale, și un număr de prepay care poate fi schimbat zilnic. :)

@Ascary: participa de dragul jocului, nu de dragul premiului. Daca ma luam dupa miza, la multe as fi renuntat deja.
@teacher_: Sa nu crezi ca primesti Huawei-ul la test fara sa semnezi ceva. Deci chiar daca ai datele oferite ca abonat, nu va fi suficient. Mai sunt si niste conditii de "working".

Flo de 15 ani ma tot inscriu si n-am bafta sa fiu selectat asa ca renunt.
Macar nu-mi mai bag gheara-n gat cand vad lista cu norocosii testeri.
O sansa in plus celorlalti participanti :)

Hai sa incercam sa vedem cum este și fără GMS...! Eu sunt atât de curios cum este sa poți folosi un telefon extraordinar fara servicii google. Voi incerca sa fac rost de un telefon de la Huawei indiferent daca va fi cel de din testare sau nu! Trebuie să testez aceasta senzație și să scăpăm de dominația serviciilor google!

@Florin D și eu tot cam din acest motiv m-am înscris la test. Sunt curioasă dacă m-aș putea descurca fără pachetul de Servicii Google... în acest moment mi se pare greu spre imposibil :)

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!